21 éves vagyok,6 hetes terhes. Egyetlen tünetem hogy borzasztóan fáradt vagyok. Engem nagyon megvisel. Tudtok ellene esetleg valamit? Magnézium pl?
a fáradtság a vashiány miatt alakulhat ki, a vasat szedhetet pezsgőtablettában vagy tablettában, de őszintén szólva nem valószínű, hogy elmulasztja
nekem az első 2 hónap maga volt a pokol ilyen szempontból, 18-as vas-értékkel (21 a max) végigaludtam az egészet.
de a jó hír, hogy elmúlik!
most, a 31. héten mintha kezdene visszatérni, de lehet, hogy ez csak a tél miatt van...
Sajnos igazuk van az előttem szólóknak, ez ezzel jár, én is mindig csak aludtam, a párom ki is akadt, hogy még hasam sincs de már most kivagyok..., a második trimeszterre elmúlik, sőt lehet, hogy egy picivel előbb is, de a rossz hír az, hogy a harmadik trimeszterre ismét visszajön és szerintem akkor még nehezebb lesz nagy pocakkal. Kitartás, lesznek azért csodálatos pillanatai is a pocakosságnak :-)
Boldog babavárást kívánok
Majd jön a többi tünet is szépen sorjában :) (persze nem törvényszerű)
Aludj sokat!
Aludj!!!!! :) Egy darabig én is küzdöttem ellene, de nem ment :) Volt, hogy rokonoknál ebédeltünk és egyszer csak kidőltem a kanapén, ott aludtam 2 órát. De tényleg el fog múlni. nekem utána jött egy oyan időszak, amikor lelőni nem lehetett, pörögtem ezerrel, majd az is elmúlt :)
Szép napokat, minden jót!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!