Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 éves vagyok,6 hetes terhes....

21 éves vagyok,6 hetes terhes. Egyetlen tünetem hogy borzasztóan fáradt vagyok. Engem nagyon megvisel. Tudtok ellene esetleg valamit? Magnézium pl?

Figyelt kérdés
Ma is dél fél 12-től 3ig aludtam. De még most is visszaaludnék.
2010. nov. 30. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
a terhesség eleje ezzel jár, el fog múlni idővel, addig meg aludt ki magad, később jól fog jönni
2010. nov. 30. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:

a fáradtság a vashiány miatt alakulhat ki, a vasat szedhetet pezsgőtablettában vagy tablettában, de őszintén szólva nem valószínű, hogy elmulasztja

nekem az első 2 hónap maga volt a pokol ilyen szempontból, 18-as vas-értékkel (21 a max) végigaludtam az egészet.

de a jó hír, hogy elmúlik!

most, a 31. héten mintha kezdene visszatérni, de lehet, hogy ez csak a tél miatt van...

2010. nov. 30. 15:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat, írjatok többen más véleményére is kíváncsi vagyok. :)
2010. nov. 30. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos igazuk van az előttem szólóknak, ez ezzel jár, én is mindig csak aludtam, a párom ki is akadt, hogy még hasam sincs de már most kivagyok..., a második trimeszterre elmúlik, sőt lehet, hogy egy picivel előbb is, de a rossz hír az, hogy a harmadik trimeszterre ismét visszajön és szerintem akkor még nehezebb lesz nagy pocakkal. Kitartás, lesznek azért csodálatos pillanatai is a pocakosságnak :-)

Boldog babavárást kívánok

2010. nov. 30. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
szia, semmi más tüneted nincs? mellfeszülés, émelygés...stb?
2010. nov. 30. 15:55
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Majd jön a többi tünet is szépen sorjában :) (persze nem törvényszerű)

Aludj sokat!

2010. nov. 30. 16:14
 7/11 A kérdező kommentje:
hát émelyegni nem szoktam(nem is óhajtok :D), de a mellem feszül csak elfelejtettem megemlíteni.
2010. nov. 30. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Aludj!!!!! :) Egy darabig én is küzdöttem ellene, de nem ment :) Volt, hogy rokonoknál ebédeltünk és egyszer csak kidőltem a kanapén, ott aludtam 2 órát. De tényleg el fog múlni. nekem utána jött egy oyan időszak, amikor lelőni nem lehetett, pörögtem ezerrel, majd az is elmúlt :)

Szép napokat, minden jót!!!!!!

2010. nov. 30. 16:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok! :)
2010. nov. 30. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi sem használt ellene.Nem véletlenül vagy fáradt, a szervezeted most pár hétre "leállít",hogy csak a baba fejlődésére tudjon koncentrálni.Tehát érdemes pihenni mikor fáradt vagy minél többet.12 hetes korodra elméletileg elmúlik,nekem mintha elvágták volna,azóta sok erőm van,nem kell aludjak napközben.
2010. nov. 30. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!