Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fájhat a térdem? Másnál...

Miért fájhat a térdem? Másnál volt ilyen?

Figyelt kérdés
38. hetes vagyok, és pár napja az egyik térdem egy kicsit bedagadt és fáj. Térdelni egyáltalán nem tudok rajta. Ez mitől lehet? Vizesedés, vagy semmi köze hozzá? Egyébként máshol nem vizesedem.
2010. nov. 29. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet vizesedés, lehet, hogy csak az a térded gyengébb, és nehezebben bírja a plusz kilók által rá rótt terhelést. Vagy begyulladt az ízület, ez sok mindentől lehet szintén. (Rossz mozdulat pl.) Próbáld borogatni, Inno rheuma vagy valamilyen sport-lazító krémmel kenni.
2010. nov. 29. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, az ecetes borogatás is segíthet lehúzni a duzzanatot, ha nem vizesedéstől van.
2010. nov. 29. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a plusz kilóktól volt, nem bírta már a térdem, bár nekem előtte is volt vele probléma. AZtán szülés után ahogy lement a babám meg a többi súlya helyre is jött. Borogasd.
2010. nov. 29. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia vagy vizsedik a lábad vagy felszedett kg-tól de viszont lehet calcium hiány tünete is ! brobálj beszélni az orvosodal hát ha tud rá vmi jó tanácsot adni.
2010. nov. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!