Kismamik ti mivel kenitek a pocitokat?
Hajlam kérdése. Én az első babánál mindent kipróbáltam még a szűz olivaolajat is, és naponta többször kentem, de a 33. hét után hírtelen nagyon csúnyán csíkos lett a hasam, ami most már teljesen elhalványult. Most sima testápolóval kenem, bár gondolom most sem úszom meg a csíkokat.
Üdv. 14 hónapos kislány és 27 hetes pocaklakó anyukája
En Baba testapolot hasznalok babaolajjal, semmi nem volt 36. hetig, erre egy hete... ugy nezek ki mint egy zebra :((
Tiszta csik a pocim, combom, mellem :(
A mellemen mar 15. het korul lehetett latni a csikokat... sajnos nem kentem idejeben...
A combomat pedig sokszor elfelejtettem bekenni... :(
No, de nem baj, lesz Babam :)
Aztan a csikokat majd eltuntetem valahogy...
Amugy 20 eves vagyok...
Szia!
Én 31 hetes vagyok és napi 2x reggel és este kenem magam körömvirág krémmel és körömvirág olajjal (méz és zöldtea kivonat van még benne). Nagyon szeretem és finom puha selymes tőle a bőröm. Jó alaposan masszírozom a combom, fenekem, derekam, hasam, mellem. És heti 1x használom olívaolajos testradírt is.
Sajnos én is hajlamos vagyok a csíkokra, kamaszkoromban megrepedt a bőröm rendesen. Most nem érzem, hogy feszülne a bőröm pedig hatalmas már a pocim és a melleim is hatalmasra nőttek (85 DD- melltartó már szűk), de úgy látom a bőröm egyelőre szép és rugalmas. Aztán majd meglátjuk.... Remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!