Bejelentenétek a helyemben karácsonykor a babát? Mikor jelentettétek be? 9+3 hetes leszek addigra. Lombikbaba.
Szia
Először is gratulálok a babához, vigyázz magatokra!
Mi egyik babát sem mondtuk el a 12 hetes UH előtt. Volt egy vetélésem is, arról is csak a műtét előtt 2 nappal szerzett tudomást a család.
Most 15 hetes vagyok, kb 2 hete mondtuk le a szűk családnak. Hétvégén találkoztam 2 rég nem látott ismerőssel, és mindkettő gratulált. (Én meg a nővéremnek a lepcses szájához.)
Szívből gratulálok a Kisbabátokhoz!
Én biztos nem bírnám ki és a szűk családnak elmondanám.
Nincs is ennél szebb alkalom! :)
Annyi féle képpen lehetne...pl. a fára titokban felcsempészni az uh képet és a többieknek meg kellene találni :)
Tesómék egy rizsszemet adtak a Szüleinknek, akik ugye nem értették, akkor mondták meg Nekik, hogy kb. ekkora az unokájuk :)
Még egyszer gratullok! :)
Nem is ismerlek, de annyira örülök nektek! :)
Jó egsézséget és boldog babavárást kívánok! Vigyázz magatokra!
Én a pozitiv eredményt azonnal elmondtam minden esetben.
3 lombik gyerekem van.
Szia!
Igaz én nem lombikos voltam/vagyok. Kisfiammal 6 hetesen voltunk orvosnál, ahogy kijöttünk a rendelőből mentünk a szülőkhöz és elmondtuk nekik a nagy hírt! ő már 14,5 hónapos.
Most várjuk a kistesót, holnap megyek az 1. uh-ra, DE!! most úgy tervezzük, hogy csak karácsonykor fogjuk megmondani, ha minden rendben lesz, mert ez gyönyörű ajándék lenne. Azt találtuk ki, hogy csináltatunk egy asztali naptárat. Minden hónaphoz a kisfiunk képe fog kerülni, kivéve a júliushoz, amikor is a kistesó érkezik. Le fogom fényképezni az uh-os képet, és a kép fölé oda fogjuk írni, hogy: Ő ITT AZ ÉN KISTESÓM!a nagyszülők és a testvérek fogjnak ilyen naptárat kapni és a kisfiam fogja mindenkinek odaadni.Már nagyon várom, remélem nagy meglepetés lesz. És mi csak azért nem mondjuk el hamarabb, mert direkt, karácsonyi meglepinek szánjuk.
első vagyok.
Igen,úgy értettem hogy nem lehet eltitkolni hova jár az ember.A szűkebb család tudta hova járunk ezért is lett volna nehéz, meg amikor megtudtuk a jó hírt már úton hazafelé a kaáliból telefonáltunk hogy sikerült.
De a barátok csak 12-hét után tudták meg persze már akkor ők is gyanították hogy van valami.
Mond el a szülőknek biztos óriási öröm lesz!!!:):)
Utolsó: értem, köszi. Hát akkor nem sok választásotok maradt :)
Ez a naptáras ajándék tényleg jó ötlet :) Egykorúak a babáink :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!