Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bejelentenétek a helyemben...

Bejelentenétek a helyemben karácsonykor a babát? Mikor jelentettétek be? 9+3 hetes leszek addigra. Lombikbaba.

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is a véleményt. Tényleg nagyon szép lenne :) Csak lenne 3 héttel idősebb a manóm..
2010. nov. 27. 21:59
 22/33 anonim ***** válasza:

Szia

Először is gratulálok a babához, vigyázz magatokra!

Mi egyik babát sem mondtuk el a 12 hetes UH előtt. Volt egy vetélésem is, arról is csak a műtét előtt 2 nappal szerzett tudomást a család.

Most 15 hetes vagyok, kb 2 hete mondtuk le a szűk családnak. Hétvégén találkoztam 2 rég nem látott ismerőssel, és mindkettő gratulált. (Én meg a nővéremnek a lepcses szájához.)

2010. nov. 27. 22:36
 23/33 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok a Kisbabátokhoz!

Én biztos nem bírnám ki és a szűk családnak elmondanám.

Nincs is ennél szebb alkalom! :)

Annyi féle képpen lehetne...pl. a fára titokban felcsempészni az uh képet és a többieknek meg kellene találni :)

Tesómék egy rizsszemet adtak a Szüleinknek, akik ugye nem értették, akkor mondták meg Nekik, hogy kb. ekkora az unokájuk :)

Még egyszer gratullok! :)

Nem is ismerlek, de annyira örülök nektek! :)

Jó egsézséget és boldog babavárást kívánok! Vigyázz magatokra!

2010. nov. 27. 22:38
 24/33 anonim ***** válasza:
Én eléggé babonás vagyok, és mikor sikerült teherbe esnem, akkor úgy döntöttünk a férjemmel, hogy megvárjuk, hogy betöltesem a 12. hetet, és csak akkor tudatjuk mindenkivel. Az élet közbeszólt, mert 7 hetesen vetélésgyanúval kórházba kerültem, és mindenkit a kórházból hívtam fel, teljes elkeseredéssel. Aztán a Jóisten úgy gondolta, hogy mégiscsak életben maradhat a Kisfiunk.:) Ezzel csak arra akarok utalni, hogy bár bűvös határ a 12. hét, de nem az fogja eldönteni a Ti kicsikétek sorsát, hogy mikor mondjátok el a nagy hírt. Ha szeretnétek karácsonykor elmondani, akkor mondjátok el szerintem, mert tényleg még szebbé teszi az ünnepet egy ilyen örömhír. De ha úgy gondolod, hogy nyomasztana, hogy a 12. hét előtt elmondtad, akkor várjátok meg, hogy betöltsd, és csak utána mondjátok el, az új évet is be fogja aranyozni a hír.:) Kívánok Nektek minden szépet és jót, gyönyörű, egészséges kisbabát, és nagyon szép ünnepet!
2010. nov. 27. 22:44
 25/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Olyan jó, hogy ennyi kedves szót kap itt az ember :)
2010. nov. 27. 22:58
 26/33 anonim ***** válasza:

Én a pozitiv eredményt azonnal elmondtam minden esetben.

3 lombik gyerekem van.

2010. nov. 28. 11:33
 27/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én nem lombikos voltam/vagyok. Kisfiammal 6 hetesen voltunk orvosnál, ahogy kijöttünk a rendelőből mentünk a szülőkhöz és elmondtuk nekik a nagy hírt! ő már 14,5 hónapos.

Most várjuk a kistesót, holnap megyek az 1. uh-ra, DE!! most úgy tervezzük, hogy csak karácsonykor fogjuk megmondani, ha minden rendben lesz, mert ez gyönyörű ajándék lenne. Azt találtuk ki, hogy csináltatunk egy asztali naptárat. Minden hónaphoz a kisfiunk képe fog kerülni, kivéve a júliushoz, amikor is a kistesó érkezik. Le fogom fényképezni az uh-os képet, és a kép fölé oda fogjuk írni, hogy: Ő ITT AZ ÉN KISTESÓM!a nagyszülők és a testvérek fogjnak ilyen naptárat kapni és a kisfiam fogja mindenkinek odaadni.Már nagyon várom, remélem nagy meglepetés lesz. És mi csak azért nem mondjuk el hamarabb, mert direkt, karácsonyi meglepinek szánjuk.

2010. nov. 28. 14:57
 28/33 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Igen,úgy értettem hogy nem lehet eltitkolni hova jár az ember.A szűkebb család tudta hova járunk ezért is lett volna nehéz, meg amikor megtudtuk a jó hírt már úton hazafelé a kaáliból telefonáltunk hogy sikerült.

De a barátok csak 12-hét után tudták meg persze már akkor ők is gyanították hogy van valami.

Mond el a szülőknek biztos óriási öröm lesz!!!:):)

2010. nov. 28. 16:04
 29/33 A kérdező kommentje:

Utolsó: értem, köszi. Hát akkor nem sok választásotok maradt :)

Ez a naptáras ajándék tényleg jó ötlet :) Egykorúak a babáink :)

2010. nov. 29. 09:01
 30/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Végülis hogy döntöttél? Elmondtátok a családnak az örömhírt? Jól vagytok? Boldog új évet!:)
2010. dec. 31. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!