Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bejelentenétek a helyemben...

Bejelentenétek a helyemben karácsonykor a babát? Mikor jelentettétek be? 9+3 hetes leszek addigra. Lombikbaba.

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nem lehet eltitkolni-n azt érti, hogy a szűk környezet tudja, hogy hova jár az ember lánya. Ugye beültetés után 2 héttel már van eredmény, egyértelműen rá is kérdeznek, így már a 4-5 hetes terhességről is tudomásuk van. Ezt nem lehet úgy eltitkolni, mint a természetes fogantatást.
2010. nov. 27. 20:20
 12/33 anonim ***** válasza:
Én, ha a helyedben lehetnék, akkor tuti nem hagynám ki ebből a szép ünnepből a még szebb hírt! Ez a lehető legjobb alkalom lenne erre a bejelentésre!
2010. nov. 27. 20:22
 13/33 A kérdező kommentje:
Mi eltitkoltuk, pedig egymás mellett lakunk :) Persze nem egyszerű..
2010. nov. 27. 20:26
 14/33 TKI Ibolya ***** válasza:
Bocsi de én várnék a 12-dik hétig!Azért mert nem karácsonykor mondod el attól még nagy lesz az öröm!
2010. nov. 27. 20:29
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! Nagy dilemma..
2010. nov. 27. 20:31
 16/33 anonim ***** válasza:

Szia.

En nem vagyok babonas, bar nekem nem lombikos a babam.

En elmondtam meg aznap mindenkinek amikor megtudtam.Sms-t kuldtem minden baratnomnak.Kulfoldon elunk es igy a szuloknek is telefonon mondtuk el, pedig azt sem tudtuk hany hetes vagyok, mert nem vedekeztunk, de nem is gyurtunk ugy konkretan a babara :D

En ugy ereztem tudnia kell mindenkinek ed drukkolni ertunk.Sikerult a drukk, mara 9.5 honapos a kislanyom.Ugy gondoltam, hogy igy tudja majd a picike baba a pocakomban, hogy sokan varjak es szeretik ismeretlenul is es velunk marad:)

ez csak az en rozsaszin vilagomban van igy :)unokatesoim mindig eltitkoltak.

szerintem akkor jelentsd be amikor a szived diktalja :)

nekunk sokan drukkoltak akkor es most azt a sok batoritast es szeretetet kuldom Nektek amit akkor kaptunk.

Minden rendben lesz :)

jo pocakoskodast es varjuk a tovabbi infokat (a baba nemet nevet es szuletes tortenetet)

xoxo

2010. nov. 27. 20:59
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy :)
2010. nov. 27. 21:08
 18/33 anonim ***** válasza:
Mond el nekik,ez lesz a legszebb ajándék nekik.
2010. nov. 27. 21:21
 19/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi ma vagyunk 10 hetesek, tegnap mondtuk el az én szüleimnek, holnap fogjuk a férjem szüleinek...én vártam volna a 12. hétig, de egyrészt szorítottak a nadrágok, és anyám minden egyes új ruhadarabra rákérdez, másrészt a férjem sem akarta titkolni, miért ne osztozhatnának az örömünkben? Igaza van, csak én is nagyon félek...mert első baba...és még 2 hét a 12. hétig ugye...nem tudom számít-e, nem lombikos, hanem természetes úton jött össze...

Reméljük már nem lesz baj..

Kitartást, és a karácsony, tényleg jó alkalom, de csak a szívedre hallgass!!

2010. nov. 27. 21:32
 20/33 anonim ***** válasza:
szia!én 8+4 hetes vagyok,és már kb 3 hete mindenki tudja..:-)én mindenképp elmondanám!!!!ennél nagyobb ajándékot nem is adhatnál!!!!:-)))
2010. nov. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!