Bejelentenétek a helyemben karácsonykor a babát? Mikor jelentettétek be? 9+3 hetes leszek addigra. Lombikbaba.
Szia.
En nem vagyok babonas, bar nekem nem lombikos a babam.
En elmondtam meg aznap mindenkinek amikor megtudtam.Sms-t kuldtem minden baratnomnak.Kulfoldon elunk es igy a szuloknek is telefonon mondtuk el, pedig azt sem tudtuk hany hetes vagyok, mert nem vedekeztunk, de nem is gyurtunk ugy konkretan a babara :D
En ugy ereztem tudnia kell mindenkinek ed drukkolni ertunk.Sikerult a drukk, mara 9.5 honapos a kislanyom.Ugy gondoltam, hogy igy tudja majd a picike baba a pocakomban, hogy sokan varjak es szeretik ismeretlenul is es velunk marad:)
ez csak az en rozsaszin vilagomban van igy :)unokatesoim mindig eltitkoltak.
szerintem akkor jelentsd be amikor a szived diktalja :)
nekunk sokan drukkoltak akkor es most azt a sok batoritast es szeretetet kuldom Nektek amit akkor kaptunk.
Minden rendben lesz :)
jo pocakoskodast es varjuk a tovabbi infokat (a baba nemet nevet es szuletes tortenetet)
xoxo
Szia!
Mi ma vagyunk 10 hetesek, tegnap mondtuk el az én szüleimnek, holnap fogjuk a férjem szüleinek...én vártam volna a 12. hétig, de egyrészt szorítottak a nadrágok, és anyám minden egyes új ruhadarabra rákérdez, másrészt a férjem sem akarta titkolni, miért ne osztozhatnának az örömünkben? Igaza van, csak én is nagyon félek...mert első baba...és még 2 hét a 12. hétig ugye...nem tudom számít-e, nem lombikos, hanem természetes úton jött össze...
Reméljük már nem lesz baj..
Kitartást, és a karácsony, tényleg jó alkalom, de csak a szívedre hallgass!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!