Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene éreznem lombikbaba...

Mit kellene éreznem lombikbaba beülti után?

Figyelt kérdés
3 napja volt beültim.Nem érzek semmit,csak azt,hogy a cicim érzékeny,és a hasam feszülve fájdogál néha.
2009. aug. 8. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

3 nap után még nagyon semmit. Majd egy jó hét után jelentkeznek a terhességi tünetek.

2009. aug. 8. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Abszolúte semmit sem kell érezned 3 nap után. A cicid érzékenysége valószínűleg a hormonoktól van, amikkel felpumpáltak, nekem már punkció előtt is fájtak most legutóbb. A pocidban pedig max. a petefészkeidet érezheted, pláne ha egy kicsit túlstimuláltak.

Nekem két héttel beülti után volt két furcsa tünetem: a melleim pár napra úgy bedurrantak, mint még soha (nem csak holmi érzékenykedés volt, hanem fájtak, mint állat), és állandóan fázott a lábam. :) Ennyi. A hasam ugyanúgy görcsölészett, mint menszi előtt, aztán ezek is elmúltak, és a legtöbb napon az ég világon semmit sem éreztem a terhességemből. Csak a 8. héttől émelyegtem egy kicsit, akkoriban sokat fájdogált a hasam, azóta meg mindig van valami, itt szúr ott szúr stb...

Persze álltalánosítani nem lehet, a tünetek mindenkinél máshogy jelentkeznek. :)

A lényeg: pihengess sokat, ne emelgess, ne hajolgass, de ne is feküdj egész nap, mert az meg a méhed vérellátásának nem tesz jót állítólag. Kb. most tapad(nak) meg a babácská(i)d, és elkezd(enek) ügyesen beágyazódni, úgyhogy csak pozitívan!!!

Nagyon szorítok neked!

17 heteske (4. lombik)

2009. aug. 9. 10:45
 3/6 anonim válasza:
100%

Nekem első beültetésre sikerült. Kb 1 hétre éreztem hasszurkálást és nagyon sokat kellett a mosdóba járnom. Még éjszaka is 2x-3x. Én 2hetet végig feküdtem, csak WC-re keltem fel, aztán a 3. héttől fokozatosan mindig kicsit több mozgás. Hála Istennek 2-ből 1 megmaradt.

Kívánom, hogy neked is sikerüljön.

31 hetes kismama.

2009. aug. 10. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Örömet!

Drukkolok nagyon.

(Barátnőmnél egy hét után pozitív lett a teszt.)

2009. aug. 12. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerült elsőre és én is szinte egész nap ágyban voltam. Még semmit nem kell érezned mert még lehet, hogy most fog beágyazódni.Sok pihi, fekvés.Szurkolunk. Én kb: a nyolcadik héttől kezdtem érezni, hogy terhes vagyok.
2009. aug. 13. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
3 nap után még semmit. Hiszen ha úgymond "hagyományos" úton esel teherbe, akkor se érzel semmit a 3. napon. Kb. egy hét múlva derül majd fény a dolgokra. Remélem, minden rendben lesz.
2009. aug. 13. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!