Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikbaba utan sikerult...

Lombikbaba utan sikerult valakinek spontan teherbe esni?

Figyelt kérdés

Szeretnek masik babat is, de: 4 ev probalkozas utan lombik program segitsegevel sikerult nagynehezen teherbe esnem es szerencsessen szuletett gyonyoru kisfiam. Viszont nem sikerult egyetlen embriot sem fagyasztani igy ujra vegig kellene csinalnom az egeszet, amit viszont mar nem szeretnek. Van akinek sikerult spontan teherbe esni? Veletlen, vagy homerozes, vagy mas modszerrel?

Koszi a tanacsokat.

2010. jún. 2. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

A barátnőmék évekig kísérleteztek. Egyszer egy ikres lombik fel is szivódott. Alig tudtunk lelket verni belé. Aztán terhes lett. Gyönyörű kislánya született. Aztán spontán terhes lett. Sajnos a terhesség megszakadt. És most lám, újra terhes. Spontán. Nagyon örülünk. "A remény él legtovább!"

Ki tudja? Lehet, hogy a szervezetünk viccel velünk, ő dönti el kitől mikor lehet babánk.

Sok sikert.

2010. jún. 2. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:

szia

nekünk is 4 év után sikerült az első lombik. 1 kislány született. és nekünk sikerült 6 embriót lefagyasztani. de mi most próbálkozunk, csak úgy amikor jólesik, nem hőmérőzök, nincs gyertyaállás, stb....tehát nem akarjuk görcsösen. hátha sikerül.

2010. jún. 2. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősömék több évet próbálkoztak, majd lombikkal ikrei születtek. 4 hónapig tudta szoptatni a fiait, mert aztán elapadt a teje, mert terhes lett. Nincs egy év a gyerekek között. Ma már 3 gyerekes anyuka. :))
2010. jún. 2. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi két évig lombikoltunk petevezeték elzáródás miatt, 4szer hiába. Most februárban spontán terhes lettem, nem csináltunk semmit másképp mint máskor.

Sok sikert!

2010. jún. 3. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:

NAGYON Koszonom!!!

Remeny az mindig van, es meg mindig hiszek a csodakba:-))

Ami viszont mas lessz az, hogy nem fogok annyit stresszelni miatta mint az elso babuciert es az biztos jot fog tenni.

2010. jún. 7. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Van egy jo hirem : 10 hetes terhes vagyok:-)) Igy feleslegesen izgultam es nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan sikerul...
2010. nov. 18. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok:))) Nekem 10 év után 2.lombik sikerült és most 6 hós a fiam. Jövőhónapban indul a spontán tesó projekt:) Remélem nálunk is ilyen hamar jön mint nálatok:)
2011. jún. 10. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!