Van még aki így kívánja a vörösbort mint én?
legszívesebben egy egész üveggel lenyomnék, de persze nem teszem. a doki viszont napi 1 dl-t engedélyezett vacsi után. azt mondta semmi bajunk nem lehet ettől.
én mondjuk nem is minden nap és csak 2-3 kortyot iszok, de olyan jól esik :)
En is rajarok apukam fincsi borocskajara :)
Nekem is a doki kifejezetten ajanlotta estere, ugyhogy egy kicsiket legorgetek 2-3 naponta :)
Valjek egeszsegetekre :)
Én a terhességem elött kinem állhattam a sört.Most viszont minden este megbírnék inni egy üveggel,bár azt mondják jót tesz a tejterelésnek a sör:D!!
29h.km.
Keveset nyugodtan megihatsz idonkent, ha megkivanod.
En a sort kivantam elso terhesseg alatt, abbol volt alkoholmentes, neha ittam.
A masodik terhesseg alatt a bort kivantam.
Lehet, hogy rossz az elmelet, de ez szerintem amiatt volt, mert a terhessegem nagy resze telen jatszodott, telen meg illik borozni, forralt borozni.
Emiatt kivanhattam. Mert egyebkent nem szeretem a bort.
En neha ittam forralt bort, 1-1 decit, azutan jo sokaig semmit, mert ha kivantam is, de akkor sem volt senki, aki velem kortyolgassan. Viszont szules elott 3 nappal setaltunk egy hatalmasat a Varosligetben, a ferjem mar nagyon szuleszteni akart, ezert setalgattunk a hoban, illetve kikapcsolodtunk meg egy utolsot kettesben a nagyobbik gyerek nelkul es arultak forralt bort. Akkor is ittam egy decit, megcsak azt sem mondhatom, hogy ciki volt, mondta is a bacsi, aki arulta, hogy ne izguljak, nem en voltam az elso forralt borozo kismamaja aznap.
Es igen, akkor en is megfogadtam, hogy ket terhesseget lenyomtam egymas utan, igy biztos, hogy a 2. szoptatas utani elso szulinapomkor en kiulok a kertbe egy uveg valamivel es megiszom, nem erdekel, hogy utana mi lesz.
Mondanom sem kell, hogy erre soha sem kerult sor, valahogy sohasem jott ki a lepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!