Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még aki így kívánja a...

Van még aki így kívánja a vörösbort mint én?

Figyelt kérdés

legszívesebben egy egész üveggel lenyomnék, de persze nem teszem. a doki viszont napi 1 dl-t engedélyezett vacsi után. azt mondta semmi bajunk nem lehet ettől.

én mondjuk nem is minden nap és csak 2-3 kortyot iszok, de olyan jól esik :)

2010. nov. 26. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
én is kívántam. A vörösbor állítólag vért csinál, módjával nyugodtan ihatod. Szerintem minél vörösebb a színe, annál jobb.
2010. nov. 26. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Én is gondoltam rá, hogy inni kéne, de nem tudom lenyomni a torkomon. De igyad csak és persze ne a tablettásat :D
2010. nov. 26. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

En is rajarok apukam fincsi borocskajara :)

Nekem is a doki kifejezetten ajanlotta estere, ugyhogy egy kicsiket legorgetek 2-3 naponta :)

Valjek egeszsegetekre :)

2010. nov. 26. 18:49
 4/11 A kérdező kommentje:
nna akkor iszok a ti egészségetekre is. csak érne már haza a férjem, hogy kinyissa az üveget, mert nekem nem megy :)
2010. nov. 26. 18:49
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
en is igy voltam csak az volt a baj hogy en nem csak 1 poharral kivantam hanem egy egesz uveggel pedig soha eletembe nem volt ram jellemzo hogy igyak...meg is fogadtam hogy szules es szoptatas utan bevonulok egy szobaba egy uveg vorosborral es ki se jovok mig el nem fogy...hat nem igy lett...21 honapig szoptattam most meg "dolgozunk" azon hogy osszejojjon a masodik baba...hat ilyenkor azert megsem "illik "inni ezert a projektem meg csuszik ugy kb. masfel evet!
2010. nov. 26. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is nagyon jól esik az elejétől, sőt, én időnként egy pohár jéghideg pezsgőért is bármit megadnék. A dokim azt mondta, hogy ilyenkor nyugodtan igyam meg. :-) Hozzáteszem, hogy sem a borból, sem a pezsgőből nem tudok 1 dl-nél többet meginni. (Szerencsére). :-)
2010. nov. 26. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Ölni tudnék a forralt borért!!! Lassan fogok is inni vagy 1 dl-t! :))
2010. nov. 26. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Én a terhességem elött kinem állhattam a sört.Most viszont minden este megbírnék inni egy üveggel,bár azt mondják jót tesz a tejterelésnek a sör:D!!

29h.km.

2010. nov. 26. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
igyal nyugodtan egy kis pohar sort akar minden este...a tejtermeleshez semmi koze (annyi csak hogy szenhidrat es attol tobb tejed lesz de ennyi erovel ehetnel madartejet is mert az is szenhidrat) viszont a mehosszehuzodasokat enyhiti...nekem ezt irta fel az orvos 26 hetesen
2010. nov. 26. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Keveset nyugodtan megihatsz idonkent, ha megkivanod.

En a sort kivantam elso terhesseg alatt, abbol volt alkoholmentes, neha ittam.

A masodik terhesseg alatt a bort kivantam.

Lehet, hogy rossz az elmelet, de ez szerintem amiatt volt, mert a terhessegem nagy resze telen jatszodott, telen meg illik borozni, forralt borozni.

Emiatt kivanhattam. Mert egyebkent nem szeretem a bort.

En neha ittam forralt bort, 1-1 decit, azutan jo sokaig semmit, mert ha kivantam is, de akkor sem volt senki, aki velem kortyolgassan. Viszont szules elott 3 nappal setaltunk egy hatalmasat a Varosligetben, a ferjem mar nagyon szuleszteni akart, ezert setalgattunk a hoban, illetve kikapcsolodtunk meg egy utolsot kettesben a nagyobbik gyerek nelkul es arultak forralt bort. Akkor is ittam egy decit, megcsak azt sem mondhatom, hogy ciki volt, mondta is a bacsi, aki arulta, hogy ne izguljak, nem en voltam az elso forralt borozo kismamaja aznap.

Es igen, akkor en is megfogadtam, hogy ket terhesseget lenyomtam egymas utan, igy biztos, hogy a 2. szoptatas utani elso szulinapomkor en kiulok a kertbe egy uveg valamivel es megiszom, nem erdekel, hogy utana mi lesz.

Mondanom sem kell, hogy erre soha sem kerult sor, valahogy sohasem jott ki a lepes.

2010. nov. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!