27hetes vagyok és elég sürün kívánom a füstölt szallonnát paradicsom paprikával hetente 1szer biztos elötte meg nem negyon ettem ki kívánja még? és milyen nemü babát vár? én még nem tudom)
Füstölt szalonnát elvileg nem is szabadna enned! Csak ha megsütöd, vagy főzöd.
22+4 hkm
én is kívántam nagyon, és ettem is böven, kislányom született, most lesz egy éves és nem maradt rajtam sok kiló :)
szerintem ha heti egyszer eszed az nem sok, én volt , hogy minden másnap azt vacsoráztam :D
Heti egy szalonnától még nem fogsz elhízni :)
Én nem vagyok igazi húsevő, de a mostani terhességem alatt kívántam a sült bacont, stb...kisfiam lesz. A lányommal semmi húst nem bírtam letolni.
ezek az ezt nem szabad enni azt nem szabad enni engem totál kiborít!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt mondják fahéjat sem lehet,mert megszülök előbb én végig ettem és 1 nappal jött hamarabb a lányom.Erős paprikát ettem reggeltől estig és annyit mint égen a csillag,még a moziba a sajtos nachos-hoz is azt kértem és nem lett semmi baja a kislányomnak,nem szültem előbb nem lett kis súlyú stb... egyél azt amit kívánsz.
6 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!