Nem tudom mitől lehet!? Tegnap nem kívántam enni semmit csak szendvicset salátával, paprikával!
Éjjel arra keltem, hogy hánynom kell! Reggel 6-ig nem aludtam, mert 7-szer hánytam, és 8-szor volt híg a székletem (vizes). Amint ittam már ki is jött. Most már ettem egy kiflit, mert bármit is ettem ittam már ki is hánytam! Soha nem volt semmi panaszom totál semmi. Remegek meg ilyenek. Görcsölök és fáj a gyomor szájam. Hívtam a védőnőt, de nem értem utol.
25 hetes kismami
Szia!
Lehet összeszedtél egy virusos fertőzést!Diétázz és igyál sok-sok folyadákot!A darabos ételeket lassan vezesd vissza az étrendedbe!Egyél B6 vitamint!Ha esetleg görcsölsz,akkor 1-1 szem No-spát is vehetsz be!
Gyógyulást kivánok és boldog babavárást!
Hál istennek már nem a hasamat érzem hanem a babámat. Holnap veszek mindenből. Itthon elfér.
Köszi
én a magne b6-ot nem ajánlanám, nekem egyszer azt irt fel az ügyeletes amikor elkaptam egy ilyen virust, aztán csak hánytam tovább, amikor kihivtuk megint az ügyeletest hogy nem jobb, (már egy másik jött, mert váltották egymást) megnézte, hogy mit irt fel a kolleginája, és kiakadt mert magne b6-ot ilyenkor nem szokás felirni, mert hányás a mellékhatása... jo mi?
amugy nekem azt tanácsolta, hogy igyak hideg teát
(rendes házit, nem boltit) és egyek actimell joghurtot, mert az segit a bélflorának.
de egy jo tyukhusleves is segithet, ha kivánod...
remélem hamarosan jobban leszel, és továbi jo babavárást kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!