Az jó módszer ha úgy szoktatom le a gyereket a cumiról, hogy a cumit bekenem csípős paprikával?
Szerintem még olvasni is rossz!!!
Miért akarod KÍNOZNI A gyerekedet...????
Ez hülyeség. Én azt láttam a tvbe h a gyereket úgy büntették h FOLYÉKONY SZAPPANT RAKTAK A SZÁJÁBA. Az ilyen milyen anya?:S
Amúgy meg szerintem kérd el a cumit és mond azt, hogy kap valami játékot vagy valamit cserébe. Amit szeretne, persze ne olyan nagy dolgot.
Nálunk úgy lett elvéve, hogy azt tudta, hogy ki lett dobva.
A csipős paprika, na én azonnal kiköpném a cumit, de lehetséges, hogy ez nem olyan jó ötlet.
hát..ez sztem is túlzás, meg a szappan is..bár ha megnézitek,régen a gyerekek normálisak voltak. most meg félni kell már szinte egy második osztályostól, olyan szövege van, mint egy 19 évesnek, és úgy is viselkedik. Miért? el is kényesztetik..itt irta valaki hogy vegyél neki játékot...majd rászokik bármire, hogy cserébe megkapja amit akar -.-"
nagyon igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!