Tegnap óta nagyon pici barnás folyásom van, de nem folyamatosan. Ha bemegyek a dokihoz nem tart bent a kórházban ugye?
Figyelt kérdés
9km2010. nov. 25. 15:38
1/5 anonim válasza:
Ez legyen a legkissebb probláma,hogy esetleg bent kell maradni.
De szerintem nem tartanak bent,csak megvizsgálnak és max kapsz gyógyszert és/vagy jó tanácsot!
3/5 anonim válasza:
Menj el dokihoz, nem akarlak ijesztgetni, de nálam is így kezdődött és az lett a vége, hogy elhalt a terhesség. Ha bemész ad gyógyszert, pici vérzéssel nem fog kórházba küldeni szerintem.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, utrogestan hüvelykúpot kaptam, már másnap nem volt semmi barna váladék. Mihamarabb orvos, de nem fog benntartani nyugi.
7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!