Mindenki átvette a kórházban a Felicitas csomagot? Nem szeretném ha folyamatosan zaklatnának utána telefonon, személyesen stb.
hehe..én nem..le is szúrt a párom miatta...nem is azért nem vettem át,hogy ne zaklassanak..csak nem is érdekelt. :S
Amúgy is kiadja a kórház az adataidat..engem is hívogatott egy nő sokáig...sőt leveleket is küldözgetnek.
Én átvettem, kettőt is kaptunk.
Senki nem zaklatott, egyszer az otp hívott, de nem normálisak, hogy 2 hetes gyerekhez akartak jönni, szóval határozottan közöltem, hogy nem.
Az Aegon jött, amikor 8-10 hetes volt a lányom, de náluk amúgy is ügyfelek vagyunk.
Az Évgyűrűk meg este fél8kor hívott, mondtam, hogy fürdetek, másnap keressen. Ennek bő 11 hónapja, azóta is hívnak...
De zaklatást, hogy állandóan hívogatnak én nem tapasztaltam.
Szia!
Hát nekem nem volt szerencsém. Sajnos átvettem a csomagot, és a második héttől naponta zaklatott valaki. Az összes létező biztosító társaság képviselője felhívott. Erőszakosak, és lerázhatatlanok. Volt aki levelet írt, és kérte hívjam fel mert nagyon fontos. Egy pasi pedig megbeszélés nélkül személyesen jött. Akkor már annyira bepöccentem, hogy ordítva zavartam el. Megfogadtam, hogy soha többé nem veszem át azt a nyomorult csomagot!
Hát ez nagyon durva!
Ezek a szemetek még itt is zaklatnak. Felháborító hogy a kommentembe reklámot csempésznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!