Mindenki átvette a kórházban a Felicitas csomagot? Nem szeretném ha folyamatosan zaklatnának utána telefonon, személyesen stb.
Egy észrevétel a csomagokkal kapcsolatban:
Én anno két csomagot is kaptam.
A csomagokban ami egyedül használható volt az 2 db pelus, egy via pohár, egy műa kiskanál és egy domestos volt.
A szoptatós tea, édeskömény tea, sudocream nekünk eleve nem is kellett, a többi meg mind reklám és szemét volt.
Szóval ha nem függsz a mintáktól, akkor ne kérd, mert annyit nem ér, amennyit itt mindenki zaklatásként leírt (bár mondom, minket nem zaklattak).
De ha kéred, akkor se félj, nem mumusok fognak hívogatni, hanem emberek, ha kellően határozott vagy, akkor nem fog többet hívni.
Pl.
Biztosítósnak: "Köszönöm, nem kötök biztosítást sem most, sem máskor. - Miért? - Azért, mert jogdíjas a jövedelmünk, amit a gyerek megörököl, így nem kell biztosítás halálunk esetére."
Erre nem tudnak mit mondani.
Számlanyitás, babakötvény: "Köszönjük, bent hagyjuk az államkincstárban."
Ha meg rosszkor hívnak, akkor határozottan közöld, hogy most fürdetsz, nem érsz rá, hívjon vissza legyen szíves másnap délelőtt. Nekem volt ilyen, máig hívnak.
Ja, ÁNTSZ előírás szerint azt hiszem 4 vagy 8 hétig nem is kereshetnének titeket, pláne személyesen, mivel a baba közelébe sem engedsz nagyon még barátokat sem, hát még egy idegent. A védőnőm fel is jelentette az OTP-seket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!