Fehérvári anyukák! Ki tudná megmondani, hogy melyik turkálóba lehet venni olcsó, de jó baba ruhákat? És melyik héten? Vagy ez folyamatosan van?
Folyamatosan van, de azért ki is kell fogni. Én szeretem a Kincses Piacot is (jó nagy és szoktam jókat találni náluk).
Vagy pedig a Hádákban.
Szia!
Megaston-ban a Távirda utca elején a két szintes épületben!Minden csütörtökön délután van árucsere!Nagyon jókat ki lehet fogni!Aztán a piacnál a Háda turi is nagyon jó de ott db-áras és pénteken reggel van teljes árucsere!Remélem tudtam segíteni!:)
Ugy akartam bocsi írni hogy most pénteken van árucsere nem minden pénteken!:)Minden hónap első péntekjén van teljes árucsere!De megéri hétközben is benézni!:)
Üdv
Köszi!
Meg lehet ott valahol állni kocsival?Hol van pontosan?
Köszi,nagyon aranyos vagy!
És még azt is megkérdezhetem,hogy meddig vannak ezek nyitva?Bocsi,hogy így megszórtalak a kérdéseimmel!
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!