Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azért bánt, hogy ilyen a mai...

Azért bánt, hogy ilyen a mai világ. Gondolom nektek sem egyszerü? Vagy mégis?

Figyelt kérdés
most gondolkodtam,hogy én 12-héten voltam csak uh-án.ott megnézet a tajkártyás doki aztán mentem a védőnőhöz.utánna csak 16-héten kellet mennem vérvételre és csak vérvételre megsem néztek uh.12-héten nézték meg utoljára a babát azota eltelt 1-hónap+3-hét.és akkor ne legyek ideges.utána azt mondták,hogy majd csak februárba kell vissza mennem hadne mondjam ezek mind tajkártyás dokik voltak.és ha én nem keresek maszek dokit akkor februárig meg sem néz??????????most vagyok 19-hetes tegnap voltam dokinál(MASZEK)ő megnézett azt mondta,hogy minden jó.remélem ilyenkor látni minndent ha baj van.nem sokáig nézett kb-15-perc.és még idegeskedhetek februárig,hogy milyen lessz a véreredményem.
2009. jan. 14. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Az orvosomnak van maszek rendelése is, de kihangsúlyozta, hogy bárhol, bármikor fogad. És mindig megvizsgál. Eddig egyszer nem vizsgált meg, mikor mondtam, hogy másnapra van időpontom a magánrendelésére... És mivel normális kismamapanaszom volt, ezért nem tartotta indokoltnak...

Semmi baj nem volt belőle... de ha baj is lett volna tudom riasztani... És hangsúlyozom, hogy azért a tajos rendelésén vagyok többet, mégis...:)

Vannak kivételek szerencsére.

2009. jan. 14. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Sajnos ez ilyen. A tajkártyás dokik alatt az SZTK-s dokikat érted?

Nekem nincs fogadott orvosom, rendelésre járok egyhez. Ő minden alkalommal csinál "kézi" vizsgálatot is és UH vizsgálatot is. Kb 3-4 hetente megyek hozzá, de ha van valami problémám, akkor mehetek bármikor. Vele teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon jó fej és körültekintő.

Viszont a kötelező vizsgálatokat, mint a 12 hetes UH, 16 hetes AFP, 20 hetes UH, terheléses vércukor, nem ő csinálja. Azoknak az eredményére nekem is sokat kell várni. Főleg a vérvételnél, a 16 hetes eredményemet 5 héttel később kaptam meg. Szerintem ez durva!!!

2009. jan. 14. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, nálunk az AFPt két hét múlva megkapod, szólnak ha készen van, és átveheted... SZTK...
2009. jan. 14. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy nem nyugtat meg, de van olyan ország, ahol az első vizsgálat a 16.hét körül van, aztán 24. majd 32. és a végén a 38. hét körül. Szóval össz-vissz 4x- 5x néznek meg az egész terhesség alatt.
2009. jan. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!