Azért bánt, hogy ilyen a mai világ. Gondolom nektek sem egyszerü? Vagy mégis?
Szia,
Az orvosomnak van maszek rendelése is, de kihangsúlyozta, hogy bárhol, bármikor fogad. És mindig megvizsgál. Eddig egyszer nem vizsgált meg, mikor mondtam, hogy másnapra van időpontom a magánrendelésére... És mivel normális kismamapanaszom volt, ezért nem tartotta indokoltnak...
Semmi baj nem volt belőle... de ha baj is lett volna tudom riasztani... És hangsúlyozom, hogy azért a tajos rendelésén vagyok többet, mégis...:)
Vannak kivételek szerencsére.
Szia
Sajnos ez ilyen. A tajkártyás dokik alatt az SZTK-s dokikat érted?
Nekem nincs fogadott orvosom, rendelésre járok egyhez. Ő minden alkalommal csinál "kézi" vizsgálatot is és UH vizsgálatot is. Kb 3-4 hetente megyek hozzá, de ha van valami problémám, akkor mehetek bármikor. Vele teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon jó fej és körültekintő.
Viszont a kötelező vizsgálatokat, mint a 12 hetes UH, 16 hetes AFP, 20 hetes UH, terheléses vércukor, nem ő csinálja. Azoknak az eredményére nekem is sokat kell várni. Főleg a vérvételnél, a 16 hetes eredményemet 5 héttel később kaptam meg. Szerintem ez durva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!