Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Világ életemben jót aludtam,...

Világ életemben jót aludtam, most miért nem tudok?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok jelenleg, az első 13 hét volt borzalmas, már megszűntek a rosszullétek, minden a legnagyobb rendben van.

Furcsa, hogy régebben az alvás nyújtott vigaszt egyes-egyedül, most pedig szörnyen alszom...

Nem kényelmes a régi párnám, sokszor rosszat álmodom, és éjszakánként 3X-4X felébredek, hogy szomjas vagyok, ha iszom egy kortyot, rá 2 perccel pisilni megyek.

Ti is tapasztaltatok hasonlót? Tudtok valami megoldást?

2011. máj. 30. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére még az első hetekben sem voltak rosszulléteim de a második hónaptól én is ilyen rossz alvó vagyok.Pedig egész életemben jó alvó voltam.Szerintem ez nem is olyan nagy baj hisz legalább hozzászokunk a rendszeres éjjeli felkeléshez mert ha a pici meglesz úgyis majd ő dönti el mikor kell felkelni hozzá.

Kitartást kívánok.

Üdv:36 hetes kismama

2011. máj. 30. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is a 13. hétig voltam rosszul,majd jött nekem is ez az alvási probléma.Rákérdeztem a dokimtól,hogy mitől nem tudok aludni? Azt mondta,hogy a placentától nem alszanak ilyenkor a kismamák.Irt fel xanaxon:S nem vettem be egy szemet sem belőle mert féltem baja lehet a gyereknek.

De amúgy nekem 1 hétig volt ez aztán tudtam aludni rendesen.

Most a 31 hétnél járok és már megint kezd visszajönni ez az alvászavar.

Én azt javaslom,hogy igyál citromfű teát vagy hársfateát.

Elvileg ezek használnak és ihatóak is terhesség alatt.

Remélem segítettem és kitartást,meg további jó babavárást:)

2011. máj. 30. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat :)

Minden reggel és este teázom, sőt, orvosi utasításra lefekvés előtt langyos tejet is ittam 2 decit, de azt a gyerek "visszaküldte" akkor is, ha hidegen ittam a tejet....

2011. máj. 30. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így volt/van.A terhességem elejétől kezdve...az első pár hétbe 16 órákat aludtam aztán megszűnt és jött ami neked.Mára már bele-bele törődtem és ha felkelek este,hajnalba tv-ek vagy olvasok. Kitartás :) 23 hetes kismama
2011. máj. 30. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben jártam, sajnos nem találtam rá megoldást.

Próbáld úgy felfogni, hogy ez a tréning a babával való éjszakázásra, bár ha szerencséd van, hamar átalussza az éjszakát.

Én pl. amióta megszületett a kislányom, (egyenlőre) többet alszom, mert terhesen kezdettől fogva min. 3szor ébredtem, a baba pedig csak 1szer ébresztett, sőt kb. 1 hónapja átalussza az éjszakát. (most 7 hós)

2011. máj. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!