Egyik ismerősöm azt "jósolta", hogy lányom lesz, csak azért, mert nem hánytam végig az első trimesztert, hanem folytom aludtam. Nálatok ez hogy volt?
Én szerencsés vagyok, mert eddig egyszer sem hánytam a 14 hét alatt. Viszont napi 12-14 órát aludtam.
Egy tapasztalt barátnőm szerint ez tipikusan azoknál fordul elő, akik lányt hordanak a szívük alatt.
Leírnátok nekem, hogy nálatok milyen tünetekkel járt az első trimeszter, és hogy fiatok, vagy lányotok van/lesz?
Kislányommal:
minden idilli volt nem hánytam nem émelyegtem semmi bajom nem volt.
Kisfiúval:
16 .hétig állandóan rosszul voltam .
De ez alapján akkor se lehet pontosan jósolni. Barátnőm pl. kislányaival mindkétszer állati rosszul volt tök mást kívánt mint én.
Az első lányommal 3 hónapon keresztül hánytam,még a víz sem maradt meg bennem. Lefogytam 10 kilót.
A másik lányommal és a fiammal nem hánytam.
:))))))))
Ez tök jó, én most vagyok 10 hetes, egyszer sem voltam rosszul, aludni bármennyit tudnék, és jobban pörgök, mint terhesség előtt... van ebben valami eufórikus, nem ??? :D
Nekem azt mondták kisfiam lesz, mert nem eszek össze-vissza semmit, csak a fagyit fagyival :))) És néha még eszek egy kis fagyit... :P
SZóval gondolom még később fog kiderülni ki a pocakfoglalóm, de nem hiszem, hogy a tünetekből messzemenő következtetéseket vonhatnék le :D
lányommal hánytam, iszonyat rosszúlvoltam...fel sem bírtam kelni...sok volt a savam is
fiammal nem hánytam
uh ez butaság :) mindenkinél más tünetek vannak és minden terhesség más!
a lányommal 40 hétből 35-öt végig hánytam, még a szülést is!
Most megint babát várok, 6+4-ben járunk eddig még semmi, remélem nem is lesz. :o) Amennyit a lányommal hánytam beosztom egy életre! :o)
szia, a fiammal nem hánytam és én is rettentő aluszékony voltam.
Most 22 hetes vagyok kislány a pocaklakó és most sem hánytam, de sokkal kívánósabb vagyok mint a fiammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!