Egyik ismerősöm azt "jósolta", hogy lányom lesz, csak azért, mert nem hánytam végig az első trimesztert, hanem folytom aludtam. Nálatok ez hogy volt?
Figyelt kérdés
Én szerencsés vagyok, mert eddig egyszer sem hánytam a 14 hét alatt. Viszont napi 12-14 órát aludtam.
Egy tapasztalt barátnőm szerint ez tipikusan azoknál fordul elő, akik lányt hordanak a szívük alatt.
Leírnátok nekem, hogy nálatok milyen tünetekkel járt az első trimeszter, és hogy fiatok, vagy lányotok van/lesz?
2011. máj. 6. 06:45
11/15 anonim válasza:
Az első trimeszterben én is azért keltem fel reggel, hogy lefeküdjek aludni :) És konkrétan végig rókázam az egész terhességet. Lányom lett :)
12/15 anonim válasza:
1 babával 9 hónapból hetet végighánytam FIÚ lett
2 babával egy kicsit sem voltam rosszul FIÚ lett
3 babával szintén hányok, álomkóros vagyok még nem tudni milyen nemű
A sógornőm a 9 hónapot és a szülést is végig hányta LÁNY lett
Szerintem ez egyén függő nagyon :)
13/15 anonim válasza:
Én ezt pont fordítva tudtam mert végig hánytam és azt mondták akkor lány lesz és valóban az is lett.
14/15 anonim válasza:
Én sem hánytam végig az első trimesztert,az első pár hétbe iszonyatosan fáradt és álmos voltam.Kisfiam lesz:)
15/15 anonim válasza:
Én viszont 3 kg mínusszal kezdetem a terhességet, annyit hánytam. Lányom lett.Szerintem ez a hányás dolog nem a gyerek nemével függ össze. (azt mondta egy erdélyi ismerősöm hogy amikor ő terhes volt, sosem hányt. Azért, mert ha egy kicsi kuki is van benne, már jól érzi magát. Bocsánat, nem akartam trágár lenni, de sokszor eszembe jut és jókat vigyorgok rajta.):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!