Missed ab? Egy világ dőlt össze bennem.
Hát ha tuti hogy hét hetes vagy, tényleg nem túl sok esély van a szívhangra sajnos.
Az, hogy lehetsz újra terhes, azt meg senki nem tudja, de ne add fel!
Remélem összejön.
2011. aug. 3. 15:20
hajjajjj, nehéz, mert őszinteséget vársz...
beindulhat a szívhang mlg, de ennek kevés az esélye.
Viszont most jól értem , voltál terhes már csak lombikkal, és a mostani spontán terhességgel lehet gond?
2011. aug. 3. 15:22
Biztos, hogy hét hetes vagy? nem lehet fiatalabb a terhesség? Mekkora petezsákot és embriót mért a doki? (szorítok nagyon!)
2011. aug. 3. 15:25
kérlek legyél pozitív!!! képzeld nekem az első terhességem ami tíz éve volt..nem kezdődött simán..kiderült h terhes vagyok..elmentem orvoshoz..azt mondta h kb 6 hetes vagyok..szívhang még nincs..menjek vissza 1 hét múlva..visszamentem..semmi..azt mondta h ad még 4-5 napot..ha semmi akkor elveszik..visszamentem..semmi..megkaptam az időpontot h mikorra menjek befeküdni..bementem..kipakoltam átöltöztem...mondták h készüljek a méhtágításra..de még menjek egy utolsó ultrahangra előtte..nagyon sírtam..borzasztó volt..lementem az ultrahangra..én már oda sem néztem..erre mondja az orvos..látja anyuka?!..ott dobog a pici szíve..:) pakoltam és haza mentem:)
2011. aug. 3. 15:31
5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló, igen voltam már terhes és van gyerekem. És a mostani terhesség jött spontán.
Kedves 3. válaszoló 21x19mm-es petezsákot mért a babát nem mondta.
Kedves utolsó, gratulálok, hogy így végződött bárcsak nálam is így lenne.
A legfontosabb, hogy nyugodj meg!Tudom, nem könnyű.Nekem most van az 5. terhességem, és egy lányom van.Amikor arra gondoltam, hogy már nem sikerül, akkor megmaradt a lányom.Nálunk sem volt sokáig szívhang.Vérzés, barnázás, minden mellett vártam heteket, hátha beindul.Kéthetente mentem dokihoz, mert nem találta a szívdobogást.Szörnyű volt.
(Most megint így vagyok.Holnap derül ki, hogy megvan-e a baba, pedig már 12 hetes vagyok.Volt olyan terhességem, amelyiknél 12 hetesen derült ki, hogy irány a műtő.)
Szorítok!!!!
2011. aug. 3. 16:22
nekem 6+4 hetesen volt 21 mm-es petezsák és volt szívhang, szóval a petezsák mérete alapján jól számították a 7 hetet, de ha ilyen nagy a petezsák, akkor reméljük lakik is benne valaki ;)
2011. aug. 3. 17:56
szia..én csak nyugtatni tudlak mert nekem meg semmit sem láttak..még petezsákot sem és akkor már 6 hetes kellett volna legyek menzi szerint egy hét mulva másik dr.másik gép és ott dobogott a babám szive
2011. aug. 3. 18:17
Én is így voltam mondjuk én 8 hetesen voltam először amikor nem volt szívhang.Nekem a 2es nőin nézték,és még egy hetett adtak.Másnapra kértem magánultrahangra időpontot és addigra volt szívhang. ne aggódj!!!minden rendben lesz.
2011. aug. 3. 18:46
10/15 A kérdező kommentje:
Jaj lányok csak adná az ég. Nagyon félek a hétfőtől tényleg és nagyon szeretnénk ezt a babát. Remélem Ő is szeretne minket Annyit sírtam ma már de nem tudok a napi teendőimre gondolni. Van a petezsákban lakó csak azt nem tudni fejlődik-e tovább. Remélem erőt vesz magán a drága és dobbantja a kis szívét. Drukkoljatok jó. Puszi.
Kapcsolódó kérdések: