Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok az ilyen nagyszü...

Mit gondoltok az ilyen nagyszülőkről?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és augusztusban teherbe estem.Igaz még suliba járok,érettségi előtt vagyok.Párom egyetemre jár.Van anyagi háttér nem élünk rosszul,és a páromék sem élnek rosszul.De anyukám,és apukám megtagadta a babámat,csak az abortusz mellett döntöttek,szóba se jöhetett,hogy megtartsam az babámat!Nem akartak, tudni , hallani a Saját unokájukról. Nem volt más választásom el kellett mennem az abortuszra. Én nagyon szerettem volna a babát,tisztességgel felnevelni,gondos 110%-os anya lenni. 2 hónapja depresszióban élek,nem tudok másra gondolni csak rá,senkivel se tudom megbeszélni,pedig úgy kiönteném a lelkem valakinek. Szerintetek én élem meg túlságosan rosszul,vagy nekik van igazuk,hogy még nem kell nekem baba.Nem tervezett baba volt,inkább véletlen. Nem tudom mit csináljak,hogyan felejtsek,hogyan láboljak ki a depresszióból...A kérdés az hogyan lehet egy papa-mama aki elutasítja az unokáját?!
2010. nov. 23. 21:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ja és kérlek értelmezd már, hogy mit írtak az előzőek! Erre van egy nagyon jó feladat! SZÖVEGÉRTELMEZÉS felnőtteknek már nem kell,mert elvileg az ált.suliban ez kötelező volt;)
2010. nov. 26. 21:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Igazad van én felnőtt vagyok, nem is tudom mit vitázok egy gyerekkel.

Egyébként akkor ki előtt szégyelte volna apád a zabigyerekedet, jó nem írtad konkrétan, azért gondoltam a szomszédokra.

De ha már szövegértelmezés, 18 évesen jogilag is nagykorú vagy. Semmihez nem kell a szüleid beleegyezése, te mentél a bizottság elé, te vetetted el, te egyeztél bele a műtétbe, MI KÖZE EHHEZ a szüleidnek? Nem értem, ha százszor születek sem. Egy felnőtt embert, amilyen te vagy állításod szerint, hogy kényszeríthetik abortuszra? Én mondjuk legalábbis kiröhögtem volna apámat, ha ezzel áll elő, hogy világgá megy. De a gyerekemet senki kedvéért nem öltem volna meg.

Lehetsz is depressziós, mert van miért. Kérdezd meg apukádat, pszichológushoz elmehetsz e? Hátha az nem akkora szégyen.

2010. nov. 27. 11:57
 23/26 anonim ***** válasza:
A baratod es az o szulei mit szolnak a dologhoz? Veluk nem beszeltel? A valaszomban ugy ertettem, hogy ha az en gyerekem jonne haza terhesen, mint nagymama nem sipakolnek hogy el kell meg egy ehes szajat tartsak. En megertem hogy szomoru vagy, de mi lett volna ha megis megtartod? Kidobtak volna a szuleid? Bar ennek mar nem sok jelentosege van utolag...
2010. nov. 28. 13:03
 24/26 A kérdező kommentje:
A barátom nem akar beszélni róla, ő felejteni akar... Szüleimnek fel sem merem itthon hozni a témát, abból csak az lenne,hogy én hülye vagyok. Így utólag visszagondolva mi lett volna ha... nem tudom.Mi lett volna ha a nagymama-nagypapa rajongana az unokájukért, mi lett volna ha megváltozott volna itthon a légkör nem tudom.
2010. nov. 28. 20:51
 25/26 A kérdező kommentje:
11:57 írónak... Hiába magyaráznám el nem értenéd meg! De ez tiszteletben tartom, nem úgy mint te. Gyerekként kezelsz, de nem ismersz! És nincs semmilyen jogod olyat írni, hogy "zabigyerek" nagyon sértő volt számomra, nagyon megbántottál! Kívánom,hogy töredékét éld át amit nekem kellett...
2010. nov. 28. 20:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Minden egyes gyermekedben akik kesobb szuletni fognak, ez az egy egy kicsit mindegyikben benne lesz majd.
2010. nov. 29. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!