Mit gondoltok az ilyen nagyszülőkről?
A felelősségteljes felnőtt lét abból áll, hogy saját magam hozom meg a döntéseimet. Ha ez nem így van, akkor nem vagyok felnőtt. Ha nem vagyok felnőtt, akkor hogy nevelhetnék gyereket?
Kedves kérdező. Gondold végig, hogy milyen felnőtt vagy.
Egy másik válaszolónak pedig: a segítség és a teljesen ellátás között hatalmas különbség van. Gondolom 31 évesen azért a kaját, pelenkát, alapvető dolgokat nem a szülők és a nagyszülők veszik. Én ennyi idősen nagyon nem örülnék neki, hogy a nyugdíjas éveihez közel lévő anyámra lennék szorulva egy gyerekkel. 33N
Te most agyadra ment a depresszió???????
Ha FELNŐTT lennél, mint írod, nincs az az isten, aki kényszeríthetne arra, hogy megöld a gyereked. Pláne ilyen hülyeséggel, ha megtartod, elköltözöm, mert mit szólnak a szomszédok. Te egy gyerek vagy, aki helyett a szülei döntöttek, te semmilyen döntést nem hoztál. Illetve igen, azt hogy maradsz gyerek (hogy mi okod van rá, ezt te tudod) és nem lépsz át a felnőttkorba, ahol a döntéseknek súlyuk van és felelősséget kell vállalni értük. De ne hibáztasd magad ezért, ez van. Néha olyasmit tud meg az ember magáról, amit nem kéne.
A szüleid felnőttek, akik úgy döntöttek, hogy nem vesznek gondot a nyakukba, nem akarnak több gyereket és ők az abortusz mellett döntöttek. Az abortusz meg legális hazánkban, nem tudom mennyi idős anyukád vagy apukád, de gondolom 40 év felettiek, érthető, hogy nem akartak gyereket.
Hát én nem tudom,hogy akkor is ekkora pofád lenne ha belekényszerítenek egy abortuszba amit rohadtul nem akarsz!
Hogy jönnek ide a szomszédok?? Nem is volt róla szó! Igen is felnőtt vagyok, csak tudod rohadtul nem volt más választásom csak ez az egy döntés.Ne ítélkezzél mert csak egy töredékét írtam le az esetnek!HA mindent tudnál,még bocsánatot is kérnél. És ha depresszióban szenvedek?? Akkor? Most öljem meg magam? Próbálok kilábolni ebből a szar helyzetből! És még ti estek nekem, amikor nekem volt a legkevesebb beleszólásom. Gratulálok az okos fejedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!