Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes vagyok! Nagyon hamar...

21 hetes vagyok! Nagyon hamar elfáradok, én általában "örökmozgó" voltam mert nemtudtam soha megülni de most alig csinálok valamit és le kell dölnöm egy kicsit! Más is igy van ezzel?

Figyelt kérdés
Van olyan nap mikor vasalni akarok, fözni és takaritani de nemtudok mindent egy napra tervezni! Normális ez?
2009. jan. 13. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Helyzet az, hogy ezzel én is így vagyok. De nem erőltetek semmit. Takarítok kicsit, aztán pihenek. Aztán megint takarítok kicsit, majd megint pihenek. Nem erőltetek semmit. Vannak napok, amikor egyáltalán nincs kedvem se, meg erőm se nagyobb tevékenységekhez. A mai is ilyen. Főzésen kívül nem csináltam szinte semmit. De megmondom őszintén, most ez jól esik. Elég pörgős melóm volt és most jól esik a punnyadás.

20 hetes kismami

2009. jan. 13. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 hetes vagyok és én is nagyon hamar elfáradok,ami nekem fura mert az első babámnál végig dolgoztam.talán az idő is teszi.Csak annyit csinálj meg ami még nem fáraszt.

Bár én egy 2,5 éves gyerek mellett nem nagyon tehetem meg.

Jó babavárást!

2009. jan. 13. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
en ugy hivom, hogy terhességi tehetetlenség. nagyon zavart engem is, de most 33 hetesen visszasirom azokat az idoket :)
2009. jan. 13. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugy szoktam csinálni,hogy elosztom a munkát.Egyik nap ezt,másik nap azt.Mikor egyszerre akartam mindent csinálni,kifáradtam és fájt a derekam.Ma például a fürdőt takaritottam,meg főztem.Holnap jön a konyha,és igy tovább.
2009. jan. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!