Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség végén is örökmozgó...

A terhesség végén is örökmozgó a babátok?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok. Úgy tudom ilyenkor már kevesebbet mozog a baba, sőt, számolni kellene, hogy minimum 10szer mozogjon. Hát, az én Babámnál az kellene számolni, hogy hányszor áll meg.. Egyfolytában pörög. Még CTG-n sem állt meg, így nagyon magas szívfrekvenciát produkált. Van még így valaki?
2010. okt. 16. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:

40 hét 3 napra szültem, végig nagyon aktív volt, meg sem állt, járt keze lába...csak vajúdás közben nem mocorgott.

1 hetes kislány anyukája

2010. okt. 16. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én babóm sem állt meg.. most 10 hós és nincs megállás most sem.. Amíg vajúdtam, fájások között is folyamatosan zizgett.
2010. okt. 16. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
A fiam a fájások megindulása előtt 1 perccel is teljesen aktív volt, semmi lelassulást nem érzékeltem!
2010. okt. 16. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És ctg-n nem jelentett gondot a mozgásuk? Mert ilyenkor gyorsabb a szívműködésük is.
2010. okt. 16. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is rengeteget mozgott,miután inditva lettem,már ment az oxitocin még mindig mozgott,de akkorákat rúgott belém.A szülésznő meg is jegyezte,hogy ilyenkor már nem szoktak mocorogni.Na aztán mikor burkot repesztett a dokim,akkor leállt.

Ma már 10 hónapos és 1 percre nem tud leülni.

2010. okt. 16. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyém mikor befektettek a 40. héten már aludni sem hagyott annyira sajtkukac volt,amikor császár előtt érzéstelenítettek azon vigyorogtak az orvosok,hogy focimeccs volt odabent még akkor is...
2010. okt. 16. 14:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugszom! Azt hittem valami baja lehet, hogy nem érzi bent jól magát. Az a félelmem, nehogy belekakiljon a magzatvízbe :-(
2010. okt. 16. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!