A pocakomban rengeteget mocorog ha megszületi is ilyen örökmozgó lesz?
23 hetes vagyok 2-3 óránként érzem a magzatmozgást kb 10 percig rettenetesen aktív, nem lesz ez a gyerköc hiperaktív ha megszületik, vagy ez most így normális?
17. héttől mocorog néha akkorákat rúg hogy látszik a hasamon is a mozgás.
Szia az én picikém is néha olyanokat csinált a pocakomban, hogy félelmetes:))fel is vettük videora az akcióit,mert nagyon látványos volt.Én rákérdeztem a dokitól, hogy ha megszületik akkor is ilyen mocorgós lesz?Azt mondta, hogy aki a pocakban ilyen aktiv, az idekint nyugodt baba lesz.Igy is lett,már lassan 10 hónapos és nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba.:)szerencsémre:)))
csodálatos emlékként gondolok vissza a mocorgós időszakra, élvezdd te is olyan gyorsan eltelik az az idő amikor odabenn van.
boldog babavárást és könnyű szülést!!
Szia,az én "pocaklakóm" egy igazi örökmozgó volt.Akár ültem,akár álltam,csak az látszott,hogy valaki "járkál" odabent.Mikor megszületett is ilyen mocorgós volt...még most is az :-)teljesen leizzad mire befejezi a szopit,igazi izgő-mozgó kis fiú
Úgyhogy jobb ha megbékélsz a gondolattal :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!