Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pocakomban rengeteget...

A pocakomban rengeteget mocorog ha megszületi is ilyen örökmozgó lesz?

Figyelt kérdés

23 hetes vagyok 2-3 óránként érzem a magzatmozgást kb 10 percig rettenetesen aktív, nem lesz ez a gyerköc hiperaktív ha megszületik, vagy ez most így normális?

17. héttől mocorog néha akkorákat rúg hogy látszik a hasamon is a mozgás.

2009. márc. 28. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia az én picikém is néha olyanokat csinált a pocakomban, hogy félelmetes:))fel is vettük videora az akcióit,mert nagyon látványos volt.Én rákérdeztem a dokitól, hogy ha megszületik akkor is ilyen mocorgós lesz?Azt mondta, hogy aki a pocakban ilyen aktiv, az idekint nyugodt baba lesz.Igy is lett,már lassan 10 hónapos és nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba.:)szerencsémre:)))

csodálatos emlékként gondolok vissza a mocorgós időszakra, élvezdd te is olyan gyorsan eltelik az az idő amikor odabenn van.

boldog babavárást és könnyű szülést!!

2009. márc. 28. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom dettó ilyen volt végig a pocakomban.Mióta megszületett meg sem áll!19 hónapos menő-manó,hihetetlen energiával van megáldva!
2009. márc. 28. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom meg nagyon-nagyon lusti volt a pocaklakóként, de egy igazi kétemberes örökmozgó idekint.
2009. márc. 28. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,az én "pocaklakóm" egy igazi örökmozgó volt.Akár ültem,akár álltam,csak az látszott,hogy valaki "járkál" odabent.Mikor megszületett is ilyen mocorgós volt...még most is az :-)teljesen leizzad mire befejezi a szopit,igazi izgő-mozgó kis fiú

Úgyhogy jobb ha megbékélsz a gondolattal :-D

2009. márc. 28. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!