Miért böki a csőrét az összes munkatársamnak, hogy 30. héttől táppénzen szeretnék lenni?
Ezt jó előre bejelentettem, hogy föl tudjanak készülni.
Ráadásul munka sincsen. Olyan szinten, hogy ha van munka az összesen kb. egy hétre 2 órányi feladat.
Mégis mindenki ezen szenved, többször rákérdeznek, hogy akkor biztos, hogy elmegyek, meg érveket hoznak föl, hogy miért lenne jó maradnom.
És a konkrétum: vagy bámulom a netet napi 8 órában, vagy esetleg otthon valami értelmeset is tudnék csinálni. És ezt mindenki tudja, hogy így van, mégis értetlenkednek.
még egy hozzáfűzni való: sosem azon sértődök meg, amit mondanak, hanem amilyen szándékkal és ahogy.
te is nagyon kihangsúlyoztad, hogy "37. hétig dolgozni akaró" vagy, miért? gondolom azért, mert te is úgy gondolod, hogy én csak egy ingyenélő vagyok, pedig kifejtettem, hogy miről van szó. ha olyan munkám lenne,ahol lenne feladat, hasznosnak érezhetném magam, hidd el, maradnék.
Első vagyok.
Utolsónak: na, amit te itt összehordtál, abbül itt SEMMI nem volt kérdés.
Ellenben én megválaszoltam a kérdező kérdését és 5 szóban véleményt is nyilvánitottam. Te CSAK EZT tetted. Nem hinném, hogy az én válaszommal lenne a baj, kicsit nézz magadba.
13:09-es vagyok.
Magamba néztem, és egy angyalt láttam. Vajon te mit látsz? :)
Puffogi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!