Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki NEM szedett semmilyen...

Ki NEM szedett semmilyen terhesvitamint (pl. Elevit)?

Figyelt kérdés
Engem nem lehet meggyőzni, aki szedte, annak hatalmas puffancs babája lett, aki meg nem, annak édes, pici egészséges csöppsége, évek óta figyelem! Az érdekelne, hogy ha NEM szedem, akkor mit szedjek, te mit szedtél, pl. folsav? Kérlek, már a picur tervezésétől írd le, hogy mikor mit javasolnál?
2010. nov. 17. 19:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
én az elsővel nem szedtem semmit és 3650-nel született a másodiknál elevitet szedtem és 4100-al született most pedig a femibiont szedem de még nem tudom hogy mekkora lesz a baba de ez mellet magas volt a cukrom mert az is befolyásolja a baba súlyát. 19km
2010. nov. 18. 08:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Én csak Folsavat szedtem, meg a végén Magnéziumot a görcsökre (mindenem görcsölt, csak a hasam nem), de én alapból is sokszor Mg hiányos vagyok. Mást nem szedtem. Ja, meg a Mg Ca-mal volt együtt, úgy vettem a dm-ben.

38. hétre született, úgyhogy nem tudom, mekkorára nőtt volna, 54 cm és 2840 g volt. (Apukája is vékony baba volt) Természetes úton, gátmetszés nélkül született, nem bántam, hogy nem óriásbébi. Ja, és még vashiányom se lett a terhesség alatt. Viszont rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ettem!

2010. nov. 18. 09:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem muszáj szednem terhesvitamint, mivel vannak olyan gyümölcsök (alma, barack, stb.) és zöldségek (sárgarépa, karalábé, paradicsom, paprika)ami allergiát vált ki nálam. Így nem tudom pótolni a vitaminhiányt, csak gyógyszerrel. Ezért szedem az Elevitet.
2010. nov. 18. 10:03
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Elég butaság, amit írsz, de ha úgyse lehet meggyőzni... akkor nem is próbálom.
2010. nov. 18. 11:00
 25/26 anonim ***** válasza:

Semmit sem szedtem.

A fiam a kiírt időpont után 5 nappal, 3550 gr-mal és 53 cm-rel született makk egészségesen.

Mindemellett szerintem jobban megéri terhesvitamint szedni, mint x féle mást, direkt erre van kitalálva, és az elején 1 bogyót sem könnyű bevenni az émelygés miatt.

Ha figyelsz az étkezésre és nem tömöd magad mindennel dugig! (ez a kulcsszó, mielőtt megbántanék valakit:) ) amit megkívánsz, akkor nem lesz óriásbébid.

Egyébként bocsi, de nem tudom miért számít ennyire, hogy mekkora lesz a baba. Akármekkora is, biztosan azért, mert úgy jó neki. :)

2010. nov. 18. 12:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Csak folsavat szedtem a babatervezéstől kezdve a 16. hétig mindkét gyerkőcnél.

Eredmény:

1. baba 41+2 naposan 4180 g és 56 cm,makk egészséges, még beteg sem volt (2,5 éves)kop,kop. 18 kg-ot hiztam, minden g-ot leadtam.

2. baba még pocakban 31 hetes, úgy tűnik ő sem lesz kicsi. Eddig 7 kg-ot hiztam. Minden oké, minden eredményem, vérképem tuti, kicsit vérszegény vagyok.

A pufiság nem csak a terhesvitaminokon múlik. Nekem pl már az első baba tervezésekor megmondta a doki, hogy ne nagyon számitsak kicsi babára, tekintve, hogy a családban mindenki 4 kg fölött született.

2010. nov. 18. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!