Alacsony vérnyomásra/vérnyomás ellen van valami tippetek?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok. Mióta kiderült a terhességem, szinte állandóan alacsony a vérnyomásom. Ma délelőtt 88/47-et mértem. Rosszul is érzem magam, szédelgek. Vérszegény vagyok, arra szedem a Neo-ferro-folgammát. Az orvosom azt mondja, ha nem változik a vérnyomásom, akkor befektet megfigyelésre és gyógyszerrel beállítja. Ezt szeretném elkerülni. Valami bevált módszer? Homeopátia? Bármi!!!2010. nov. 16. 14:53
2/8 anonim válasza:
Cékla a vérszegénység ellen,gyenge kávé,tea,sok folyadék alacsony vérnyomásra.
3/8 anonim válasza:
azt hiszem te vagy az aki nyugodtan ihat akár erős kávét is. :)
4/8 anonim válasza:
Víz!!! de legalább 3-4 liter naponta. Hasonlóval küzdöttem, ez segített.
5/8 anonim válasza:
Nekem is alacsony volt (általában 90/50) az elején, a dokim teát és kávét javasolt. Attól függően persze, hogy melyiket szeretem jobban.
6/8 A kérdező kommentje:
Sokat iszom, főleg mentes vizet. Ha teázom, akkor sem erős teát iszom, mert félek, hogy nem tesz jót a kicsinek. A kávét nem bírom, hányok tőle.
Megpróbálok még többet inni, és kipróbálom az erősebb teát. Nem árt a babának?
2010. nov. 16. 18:16
7/8 anonim válasza:
Dehogy árt a babának, igyál nyugodtan erősebbet.Szerintem azzal többet ártasz, ha folyamatosan rosszul vagy és szédelegsz!Képzeld el, ha véletlen összeesnél, és pont rosszul.Szerintem sosem bocsájtanál meg magadnak, ha pont ettől lenne vmi baja a babának!!!Sőt, én a helyedben legyűrnék kávét is, ha kell!Tudom azt írtad, hogy nem bírod, de próbáld meg sok tejjel!Hátha.Szerintem ez jobb, mint a kórházban feküdni és gyógyszerezni magad!Nem?Kívánom, hogy gyorsan találj vmi megoldást!
20h km
8/8 anonim válasza:
A kávéval amúgy az a gond, hogy hirtelen felviszi a vérnyomást, megemeli a pulzusszámot, de amikor elmúlik a hatása, a vérnyomás a kiindulópont alá esik vissza. a tea hatása valamivel enyhébb, és tartósabb, mert nem koffeint, hanem teint tartalmaz, ami nagyon hasonló ugyan, de nem pont ugyanaz. Én inkább az erősebb fekete teát javasolnám ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!