Mit tennétek a helyembe? Kérlek segítsetek!
Csak engem zavar az első hozzászóló válasza? Miért kellett volna elvetetnie? Jobb, hogy megtartja és 3 embernek is esélyt ad a boldog életre. Komolyan nem értem ezt a mai felfogást.
Oké, hogy nem igaz a sztori, de ha az lenne sem mondanék ilyet, hogy inkább vetette volna el. Jesszus.
A három embert úgy értem, hogy nyilván a baba, akit örökbe ad és a szülők, akiknek nem lehet saját.
De biztos az én felfogásom rossz.
Még Te magyarázod ki a saját hülyeséged....
Szerintem jó ideig behúzott fülekkel járkálj a világban...Általánosítás: persze, de nem terhesség ügyben. Most Neked is sikerült bebizonyítanod hogy beállhatsz a sorba. Az unatkozó, hülyeségeket csináló 14 évesek közé. ratulálok! csak igy tovább!
Szánalmas vagy kedves. Inkább olvass könyveket, hátha ragad rád egy kis ész.
A szüleid biztosan büszkék lennének rád.
Általánosítás? Egyetértek az előttem szólókkal: a mai fiatalok egy részének egyszerűen nem sikerült sorra kerülni, mikor az észt osztották. És te is beálltál közéjük. Tényleg gratulálok.
Na akkor ismét kamuzol te akár hány éves lány!A teherbeesésnél még azt írtad,hogy 22 éves egyetemista vagy!Szégyen vagy!!!!!Te beteg vagy!!!!Fordulj orvoshoz!De majd meg kapod fentről a büntetésed!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:29 mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!