Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok 17 hetesen 6 kiló...

Nagyon sok 17 hetesen 6 kiló hízás?

Figyelt kérdés

az első gyermekemmel 10 héttel később tartottam ennyi hízásnál. És nem tudom, hova megy ennyi, mert a hasam elég nagy, denem annyira iszonyúan, nem vizesedek, tény h jóval szélesebb vagyok, de nem gondoltam volna h ennyit híztam :O most félek, mert azt mondják amennnyit a 20.hétig hízunk, annak a kétszeresét fogunk még a végéig. Ha semennyi nem jön addig, akkor is 18 kiló a végére. A 158 centimhez... :S

51 kilóval kezdtem.

2010. nov. 12. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
picit igen. olyan 3-4 kiló lenne ilyenkor az ideális. sajnos gondolom most sem zabálsz, sok mindent nem tudsz tenni. hátha csak a vizesedés miatt van és átmeneti, még mindkét irányba dőlhet a mérleg. egyszerűen csak figyelj oda picit, de semmiképp se éhezz.
2010. nov. 12. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem kicsit sok...
2010. nov. 12. 10:01
 3/11 A kérdező kommentje:
nagyon jó az étvágyam, de ha kevesebbet eszem, iszonyú éhes vagyok. nem szemetet eszem, sok zöldséget, édességet nem, az egyetlen bűnöm (a sok evés mellett :/ ) a tészta, mert olaszkonyha-mániás vagyok.
2010. nov. 12. 10:03
 4/11 A kérdező kommentje:
az első terhességet annyi kilóról kezdtem, amennyi most vagyok, vele 15 kilót híztam össz, és 6 hónap alatt mentem ennyire minuszba, azóta tartottam ezt az 51 kilót. Aztán a terhességem első 2 hetében híztam 3 kilót, egész nap ettem kb :) egyszerűen nem bírtam magammal, és nem gondoltam, hogy terhes vagyok, úgy voltam vele, hogy majd letornázom, figyelek a kajálásra, stb, de mikor kiderült a baba nyilván nem álltam neki koplalni meg ugrálni sem...
2010. nov. 12. 10:08
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy azért is ilyen rohamos most a súlygyarapodás, mert neked tulajdonképpen ez a normál súlyod és a szervezeted igyekszik minél előbb az eredeti állapotra visszaállni.
2010. nov. 12. 10:13
 6/11 A kérdező kommentje:
a cukrom is jó, 5,8 volt most. a vérnyomásom 100/78
2010. nov. 12. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nálad ez normális, minden alkat kérdése. Van, aki többet hízik, van, aki kevesebbet. A lényeg, hogy odafigyelsz az étkezésre. Amíg nem szól a doki, hogy valami nincs rendben, addig ne aggódj.
2010. nov. 12. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Picit tényleg sok. Én a 24. héten tartottam 6 és fél kilónál, és rám szólt a doki is, és a védőnő is, hogy ez így nem lesz jó. Azóta jobban odafigyelek arra, hogy mit eszek, délután 5 után már semmi kaja, max. egy kis párolt zöldség, vagy sajt, de a dokim szerint sült húst is lehet úgy önmagában enni- csak én nem szeretem.

Emellett nem iszom cukros üdítőket, csak vizet, vagy teát, de azt is csak üresen. Nem vészes betartani, csak egy pici odafigyelést igényel.

2010. nov. 12. 10:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a 19. héten tartottam 6 kilónál - kaptam is a nőgyógyásztól...

Ez most nem fogyókúra, majd leadjuk!

Szerintem, ha jól érzed magad, ne keseredj el!

2010. nov. 12. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 21 hetesen tartok 6 kg-nál.Engem zavar de nem tudok mit csinálni,alapból is olyan alkat vagyok hogy hamar feljönnek a kilók sajnos.Odafigyelek hogy mit eszem és mégis itt tartok.Az az egy vigasztal hogy ez már a 4. terhességem és volt amikor sokkal rosszabbul álltam mint most és szülés után hamar le tudtam adni a felesleget.Ha jól érzed magad a bőrödben és minden rendben Veletek akkor ne törődj semmi mással!Boldog babavárást!
2010. nov. 12. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!