Akinek volt a terhesség elején barnás folyása, minden esetben vetéléshez vezetett?
Hétfőn megyek orvoshoz, mert sajna csak akkor kaptam időpontot. Nálam a barnázás tegnap kezdődött, de szerdára nem vártam. Pozítiv lett a tesztem.
Tanáncstalan vagyok.
Hahó! Pozitív gondolkodás! Miért kellene vetéléshez vezetnie. Annak a jele is lehet, de tudod hány nő találkozik barnázással vagy akár vérezgetéssel a terhessége alatt? Én sem maradtam ki. Nekem nem a babától látták, hanem valami seb vagy a gyulladás okozta. Vagy a kúp, amit nem sokkal előtte alkalmaztam. Akkor a 6. hétben voltam, aztán elmúlt. Persze sokat pihentem és nem erőltettem meg magam. Te is tedd ezt! Hétfőig mindenféleképpen! És nem stresszelj! Minden jót!
19 hetes kismami
Ne aggódj.Nekem is volt, sőtt van is még pedig már a 15 hétben járok.Pihenj sokat.Én a 12. hétig kaptam rá utrogestant.Az jót tett.Amúgy én még görcsöltem is, de csak egyszer egy nagyot.
Nekem 5 hetesen még csak a petezsákot látták.De az sem gond ha nem látja rögtön, akkor majd 2 hét múlva visszahív és megnéz.
Én is igy voltam,egy hetet késett,két pozitiv teszt után kezdödött a barnázás.Egyböl elmentem dokihoz és bent is kellett maradnom 1hétig a korházban,kaptam szurit meg tablettákat kellett szednem egészen a 13.hétig,de nem lett semmi baj.Ha nem mulik el,keresd fel a nögyogyászod és ne halogasd semmiképpen!!!Mert ez lehet a vetélés elöjele.Nekem azt mondta doki korházban se barnázás se vér nem megengedett.
17 hetes kism.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!