Akinek volt a terhesség elején barnás folyása, minden esetben vetéléshez vezetett?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek orvoshoz, mert sajna csak akkor kaptam időpontot. Nálam a barnázás tegnap kezdődött, de szerdára nem vártam. Pozítiv lett a tesztem.
Tanáncstalan vagyok.
2009. jan. 10. 12:58
1/15 anonim válasza:
Nálam volt, a második terhességem elején (kb 5.hét),nagyon megijedtem, de nem volt semmi gond,szerencsére, (a lányom már két éves).Ha nem nagyon erös, csak pecsételö, szerintem ne aggódj, mert lehet, hogy a stressz többet árt! Szorítok!
2/15 anonim válasza:
Szia! Ha pozitív a teszted, az mindenképp jó jel! Nekem tavaly márciusban volt egy vetélésem, de akkor negatív volt a teszt és barnáztam, júniusban teszteltem pozitívat, akkor is barnáztam, de most vagyok 37 hetes terhes! Szóval a barnázás nem egyenlő a vetéléssel! Jó egészséget!
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nem erős,még görgölni sem görcsölök.
Csak aggaszt mitől lehet.
2009. jan. 10. 13:07
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Van pár pozítiv tesztem.
Gratula a babához. Neked is és a pocaklakónak is jó egészséget kívánok!
2009. jan. 10. 13:08
5/15 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen: a beágyazódásnál a szikhólyag alatt keletkezett egy vérömleny, és abból ürült a barnás váladék. Ultrahangon látható volt, és a 12. hétig Utrogestant kellett szednem. Nem lesz semmi gond! Én az interneten keresgélve előre diagnosztizáltam a vetélést, ehhez képest 5 hónapos a lányom.
6/15 A kérdező kommentje:
És ugye az nem baj, hogy elmegyeka az orvoshoz minden rendben van-e?
Hétfőn kb.5 hetes leszek. Fog már látni valamit uh-n?
2009. jan. 10. 13:26
7/15 anonim válasza:
Én azért kimennék az ügyeletre. nekem is volt egy kis barnázásom, én rögtön kimentem, és legalább normálisan, rögtön megvizsgáltak. Akkor derült ki, hogy ikrek, és rendben volt minden, de kaptam gyógyszereket. Igaz, befektettek 5 napra, de legalább még jobban kivizsgáltak. Így teljesen megnyugodtam. Kedden meg megyek már a 12 hetes vizsgálatokra.
8/15 anonim válasza:
Szia!Nem kell aggódnod, nekem is volt,legalább 2 hónapig, pont akkor mikor az ovulációm lett volna.Egyszer sex után még egy csepp vér is távozott.Most vagyok 37 hetes.Drukkolok neked!Minden oké lesz!
9/15 anonim válasza:
Nekem is volt a 8.héten.Befektettek rögtön és Utrogestant kaptam a 12.hétig.Azóta már megszületett a kisfiam.
10/15 anonim válasza:
Szia! hasonló kérdést tettem fel utánad én is, nekem egy hete késik és ma vsn rgy kis barnázgatásom. Felhívtama védőnőmet, azt mondta, hogyha erősödik, vagy hétfőig nem mlik el, akkor menjek el a dokihoz. Egyébként nem ez az első terheségem, hanem már a 3., és a 2. babánál is volt az első 3 hónapban ilyen barnázgatás, nekm akor azért mert nem jó helyen tapadt meg a lepény, de később már inden rendben volt . Most 2 éves a kislányom. De most én is megint megijedtem, mert soha nem lehet tudni. Nem vagyunk szakemberek, akor azért volt, most meg ki tujda , hogy miért. Én is remélem, hogy minden oké, mert doki még engem se látott, meg soká is megyek, majd csal 22-én, mert a nőgyógyászom azt mondta, hogy előb nem érdemes, mert nem lát semmit! Remélem nálad is és nálam is minden oké lesz.Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!