Lehetséges? Kellenek hozzá a szülők?
Sziasztok! Akérdésem az lenne, hogy ha teherbeesnék(16 vagyok), akkor szülők nélkül is eltudnám vetetni a kisbabát? Mondjuk a barátommal, aki 18 éves, vagy egyedül. Vagy csak szülővel?
Előre is köszi.
Szia!
Nem tudom, hogy az vagyok-e, majd a teszt kimutatja. Szédülök mostanában és fáj a mellem is, ami a menstruációm után már nem szokott. Egyébként a szemem nekem nagyon rossz, szemüvegem az nincs, szóval lehet, hogy attól szédülök. Meg is jött nekem 5 napig tartott. De azért félek.
Lüke:D ha megjött, miért izgulsz? Persze csinálhatsz tesztet, sőt csinálj is, de én szinte kizártnak tartom, hogy az vagy...szemedet tessék megnézetni, és most már védekezni, ha eddig nem tettétek volna!
Kismami
Figyu, szerintem se aggódj, mert akkor produkálod a tüneteket;)Vegyél tesztet, reggel rápipilsz, egy csík, megnyugszol:D
kismami:D
09:48-as vagyok.
Sajnálom, hogy anyukád ilyen nehéz eset. Ha rossz a szemed, miért nincs még szemüveged? Ezt azért csak el tudod intézni a szüleiddel? Amúgy valószínű, hogy nem vagy terhes, de azért vegyél tesztet, és az ég szerelmére, VÉDEKEZZETEK! :)
Sajnos az, hogy megjött időben, még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Egy barátnőmnek most 8 hónapos a kislánya. 16 hetes terhes volt, mikor kiderült, addig végig megjött neki, és semmi tünete nem volt. Nem beparáztatni akarlak, de ez van.
Sulidban van szerintem ifjúságvédelmi felelős. Vele is elvileg beszélhetsz ilyen dolgokról.
Szia!
Szerintem is teszt,azután nyomás valamelyik "tinédzser"ambulancia és fogamzásgátlás megbeszélése!!!!!
Sajnos anyukám nehéz eset, semmit sem tudok vele megbeszélni, kisebb dolgokat sem.
Egyébként védekeztünk csak kiszakadt a gumi, de nem bennem élvezett el a barátom.
Van 1 nővérem,de sajnos ő sem olyan, hogy higgadtan megbeszélhetnék velevalamit:(
Köszönöm a válaszokat!
08:47-esnek, én a 09:48-as vagyok.
Szépen lehülyézted, hogy miért nem tanul a 16 éves lány, és miért "sexel"már ennyi idősen, közben a kommented tele van helyesírási hibákkal.
Lehet, hogy ő is egy a sok "hülye" közül, de szerintem ebből az esetből tanult valamit (talán). Nem az a szomorú, hogy 16 évesen már van szexuális kapcsolata, hanem ez a ratyi társadalom, ahol még mindig tabu téma a fiatalok szexuális felvilágosítása. Az a baj, ha kérdeznek, akkor sem kapnak kielégítő válaszokat, mert sok szülő úgy van vele, hogy az én gyerekem nem olyan, nem csinálna rossza az tuti, ha meg megtörténik a baj, mint a kérdezővel is, nem mer máshoz fordulni, csak tök idegen emberekhez, akik aztán jól lehülyézik. Szerintem ez elkeserítőbb, mint hogy már szexel. Lehet élvezni a szexet, mert tényleg nagyon jó dolog, de ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!