Mi legyen a lányunk neve? Story lent.
Figyelt kérdés
A vezetékneve Kulin lesz, és nem tudunk megegyezni párommal, hogy mi legyen a márciusban érkező kislányunk neve. Eddig a Réka tetszett mindkettőnknek, mostmár neki nem tetszik, sőt, neki mostmár minden ellen van valami kifogása, semmi nem elég tökéletes.HELP! :)2010. nov. 11. 08:49
11/16 A kérdező kommentje:
Már készül a listám, eddig 36 név került fel rá. :) Lassan újra írom a nagy utónév könyvet. :)
Tudom, hogy messze van még a március Kedves "Story..." szóba belekötő, de szeretném a nevén szólítani, mikor este beszélek hozzá. Lehet, hogy túl szentimentális vagyok, de nekem fontos.
2010. nov. 11. 09:38
12/16 anonim válasza:
hát addig szólíthatod babócámnak is meg pocaklakónak meg manómnak meg ami eszemdbe jut...
13/16 anonim válasza:
Oh istenem,hogy mindenbe bele lehet kötni !
Én egyet javaslok:) Adjatok neki két nevet:) Legyen egy a tied, legyen egy a párodé:)
Az enyémnek is két neve van:) Az Idát a férjem választotta:)
14/16 anonim válasza:
akkor még mindig ott van, hogy melyiken fogjátok szólítani?
15/16 anonim válasza:
Flóra,Barbara,Luca,Boglárka.
Szerintem ezek szépek és illenek a vezetéknévhez.
16/16 A kérdező kommentje:
A Flóra és a Boglárka már foglalt a családban, a Barbara nekem is tetszik, páromnak nem. A Lucát a lucaszék miatt szavazta le. :)
2010. nov. 11. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!