Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes patológiáról saját...

Terhes patológiáról saját felelősségre hazamehetek?

Figyelt kérdés
C2000-es érték miatt fogtak bent, illetve jóslofájásaim vannak, kaptam tüdőérlelőt, nem változtak az értékeim, viszont a jósló fájások megviselnek, nincs étvágyam, rosszul vagyok a kórházi koszttól. Semmi másra nem vágyom csak arra, hogy a férjem mellettem legyen és együtt készüljünk fel a szülésre. Konkrétan be sem jöhet látogatni a kórházba, pedig ő az apa, számomra ez felfoghatatlan és nagyon megvisel. Koraszülött lenne a babóca még, 32 hetes terhes vagyok. De teljesen zárt a méhszáj, rendszertelen jóslókon kívűl és a méhnyak rövidülésen kívűl minden rendben van, nem utal semmi arra, hogy most ő pár napon belül megszületne. Nem tudok itt aludni, baromi lassan megy az idő, haza akarok menni. Otthon is tudok feküdni és magnéziumot enni. Szerintetek saját felelősségre távozni felelőtlenség lenne ebben a helyzetben?

ápr. 8. 14:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#20 Ezt azért jó tudni, talán akkor lassacskán maguktól kiengednek engem is.

Itt is ez megy, valaki kb nem érti miért vagyok itt, a másik meg úgy kezel mintha bármelyik percben megszülhetnék. Nehéz kiigazódni.

ápr. 9. 15:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Én is voltam bennt terhespatológián, azon kívül hogy nyomatták a magnéziumot meg progeszteront, semmi nem történt. Néha ctg de ennyi. Feküdjek..hasonlóan csodás körülmények. Majd a 37.hetet ahogy betöltöttem kibactak mint macskát sz.rni. de tényleg úgy hogy egy dokit nem lehetett levadászni hogy mi a teendő...ennyit erről. Ugyanevvel még 1x nem maradnék bennt 3hetet.
ápr. 10. 04:52
 23/25 anonim ***** válasza:

Ja és másik kismamát simán átküldték gyalog, sokkal komolyabb problémával mint az enyém egy másik klinikára majd vissza, ott meg néztek h wtf egyedül ideküldték? Masik kismamának aki 4.vagy 5.gyerekét várta nem hitték el hogy fájásai vannak meg elfolyt magzatvíz, este 6kor műszakváltáskor egy másik doki szólt rá hogy miért nincs a szülőszobán...mondta neki mivan az is csak nézett hogy elég egyértelmű pedig. Szóval azért nekem sokszor eszembe jutott hogy érdemben nem nagyon foglalkoznak az emberrel, de fosnak elküldeni , mi van ha mégis lesz valami baj.

8as..na pont ez az ..mondják el a kockázatokat...számokkal, tényszwrűen..nem riogatva, befolyásolva. Talán akkor nem lennenek kétségek közt a betegek. Mert nyilvám nem kockáztatom a gyerekem egészségét, de kívamcsi lettem volna mi történhet stb..

Az egyik ultrahangon volt egy ciszta a baba fejében. Nyilvám megijedtem de kb 1 perc alatt leráztak, meg ennyit mondott a doki hogy a 24.hét előtt legyen kontroll..na és ne ijedj meg. Elmentünk magánba , elmondta a doki hogy semmi baj, sok ilyem van, régen is volt csak nem nézegették ennyit a babákat. 99% felszívódik magától. Meg hogy ha baj lett volna cselekedtek volna a klinikán, nyugodjak meg. Na ez így megnyugtató volt és kb 5 mondat lett volna a másik dokitól is. Azt én honnan tudjam hogy amit nem mondanak. Rá kéne már szokni a rendes betegtájékoztatásra ha sietnek akkor is.

ápr. 10. 05:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Melyik kórházban vagy kérdező? Kecskemét?

Egyébként én úgy tudom, hogy a kórház ugye úgy kap "pontokat", ha minél több ideig fekszik bent valaki. Illetve a félnek a perektől. Szerintem nem fognak hazaengedni.

ápr. 10. 06:38
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem is kellemetlen volt benn feküdni. Amikor egy hasonló szobatársat kaptam, jeleztem a nővérkének és elpakoltak mellőle.

Nem viccből tartanak benn, mert csak munka van veled, miközben ezer dolguk is van, meg az adminisztráció.

A férjed meg ott lesz veled, van facetime is a világon. A stressztől nem fogsz koraszülni, ne éld bele magad. Kérhetsz pszichológust, vele is tudsz erről beszélni. Tudom milyen nehéz, a covid alatt szültem, a nővérek egyike falazott, amikor a szennyest vittem le a kórházkerítéshez. 1 hónapig voltam benn, a szülésre is alig akarták beengedni a férjemet, de aztán a főorvos leugatott mindenkit, hogy mit képzelnek. Pedig nem volt fogadott orvosom.

Az, hogy nem vérzel meg nem görcsölsz jó jel, de csak ennyiért hazamenni nem jó ötlet.

ápr. 10. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!