Terhes patológiáról saját felelősségre hazamehetek?
#20 Ezt azért jó tudni, talán akkor lassacskán maguktól kiengednek engem is.
Itt is ez megy, valaki kb nem érti miért vagyok itt, a másik meg úgy kezel mintha bármelyik percben megszülhetnék. Nehéz kiigazódni.

Ja és másik kismamát simán átküldték gyalog, sokkal komolyabb problémával mint az enyém egy másik klinikára majd vissza, ott meg néztek h wtf egyedül ideküldték? Masik kismamának aki 4.vagy 5.gyerekét várta nem hitték el hogy fájásai vannak meg elfolyt magzatvíz, este 6kor műszakváltáskor egy másik doki szólt rá hogy miért nincs a szülőszobán...mondta neki mivan az is csak nézett hogy elég egyértelmű pedig. Szóval azért nekem sokszor eszembe jutott hogy érdemben nem nagyon foglalkoznak az emberrel, de fosnak elküldeni , mi van ha mégis lesz valami baj.
8as..na pont ez az ..mondják el a kockázatokat...számokkal, tényszwrűen..nem riogatva, befolyásolva. Talán akkor nem lennenek kétségek közt a betegek. Mert nyilvám nem kockáztatom a gyerekem egészségét, de kívamcsi lettem volna mi történhet stb..
Az egyik ultrahangon volt egy ciszta a baba fejében. Nyilvám megijedtem de kb 1 perc alatt leráztak, meg ennyit mondott a doki hogy a 24.hét előtt legyen kontroll..na és ne ijedj meg. Elmentünk magánba , elmondta a doki hogy semmi baj, sok ilyem van, régen is volt csak nem nézegették ennyit a babákat. 99% felszívódik magától. Meg hogy ha baj lett volna cselekedtek volna a klinikán, nyugodjak meg. Na ez így megnyugtató volt és kb 5 mondat lett volna a másik dokitól is. Azt én honnan tudjam hogy amit nem mondanak. Rá kéne már szokni a rendes betegtájékoztatásra ha sietnek akkor is.

Melyik kórházban vagy kérdező? Kecskemét?
Egyébként én úgy tudom, hogy a kórház ugye úgy kap "pontokat", ha minél több ideig fekszik bent valaki. Illetve a félnek a perektől. Szerintem nem fognak hazaengedni.

Nekem is kellemetlen volt benn feküdni. Amikor egy hasonló szobatársat kaptam, jeleztem a nővérkének és elpakoltak mellőle.
Nem viccből tartanak benn, mert csak munka van veled, miközben ezer dolguk is van, meg az adminisztráció.
A férjed meg ott lesz veled, van facetime is a világon. A stressztől nem fogsz koraszülni, ne éld bele magad. Kérhetsz pszichológust, vele is tudsz erről beszélni. Tudom milyen nehéz, a covid alatt szültem, a nővérek egyike falazott, amikor a szennyest vittem le a kórházkerítéshez. 1 hónapig voltam benn, a szülésre is alig akarták beengedni a férjemet, de aztán a főorvos leugatott mindenkit, hogy mit képzelnek. Pedig nem volt fogadott orvosom.
Az, hogy nem vérzel meg nem görcsölsz jó jel, de csak ennyiért hazamenni nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!