Meddig tudtatok dolgozni terhesen, kínai boltban, saját vállalkozásba, kertben, lakásba, udvaron?
7hónaposan jöttem el a munkából (lejárt a szerződés, fizikailag még bírtam volna).
Kertbe 38hetesen még rózsát metszettem, kapáltam, gereblyéztem, ültetgettem.
Lakásba az utolsó napon is rendezkedtem, házimunkát elvégeztem.
36.hétig dolgoztam irodán. Akkor is azért jöttem el, mert összevesztem a főnökkel.
Kertben, lakásban, udvaron? Ház körüli munkákat?
En pl utolsó héten egyedül átfestettem az előszobát, bútortologatással, gletteléssel, takarítással együtt. Szülés elötti napon lenyírtam a kertben a füvet, potom kb 1500m2
Szülés napján megfőztem, összetakarítottam, majd beültem az autóba és egyedül bevezettem a 30km-re lévő kórházba 5perces fájásokkal.
Én, mint vásárló azt vettem észre, hogy a kínaikban főleg a vevőkkel való foglalkozáson van a hangsúly, főleg ha bent a kínai főnök.
Nyilván van áruátvétel, árazás, és kipakolás is.
De ezek a pakolást leszámítva nem vészesek szerintem. Persze az sem mindegy, hogy ásványvizes zsugorokat kell vagy fültisztítókat kitenni.
Reggel elvittem a nagyobbat kocsival suliba majd neki álltam a nappalit átrendezni mikor -kor hívott a doki hogy nem-e bemennék a kórházba mert az otthoni gép amin elvégeztem ah otthoni ctg-t igen csak gyanús. Jól "ķörberöhögtem" de a nyugalom miatt bementünk.
Délután 5-kor megszületett a lányom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!