Meddig tudtatok dolgozni terhesen, kínai boltban, saját vállalkozásba, kertben, lakásba, udvaron?
Figyelt kérdés
Meddig vezettetek, kis autót, személy autót?2023. okt. 6. 14:50
11/12 anonim válasza:
Vezetni még vezettem 40+4 voltam, amikor reggel nst-re bevezettem, majd haza. De délután már a férjem vitt szülni, mert nagyon fájt…
Fűnyírás, bringa ment még az utolsó hetekben is. A munkám meg nem bababarát, így onnan korábban el kellett jönni.
12/12 anonim válasza:
30. héten hagytam abba az irodai munkát, de inkább idegileg nem bírtam (borzasztó türelmetlen lettem addigra és vezető voltam, beláttam hogy ez így nem mehet tovább). Egyébként aktív tudtam maradni végig. Sokat sétáltam, takarítottam, pakolásztam, lelkileg készültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!