Terhes patológiáról saját felelősségre hazamehetek?
Megértelek, pont ugyanez van itt is. Mellém egy nőt raktak be aki folyamatosan horkol, hangosan néz filmet, de ami a legzavaróbb árad belőle a széklet szag, és az ágyam melletti szekrénybe rakja a kakis alsóneműket. Így legyen étvágya az embernek.. persze hogy semmit nem kívánok enni, ilyen szagok mellett.
Köszi, hogy elmesélted a történeted, jó tudni, hogy ezzel az értékkel és görcsökkel.kihúztad addig, és még haza is mentél.
Örülök, hogy Neked is jól végződtek a dolgok végül, le a kalappal, hogy kibírtad azt a rengeteg kórházi időt. Főleg,hogy traumákat is feltépett, nem lehetett egyszerű.
Én pont így érzem jelenleg, hogy ha még itt maradok lehet a sok stressztől valóban be fog indulni a szülés, és koraszülött lesz a Baba. Otthon nagyobb biztonságba érezném magam. Nem minden a fizikai ellátás, ha anyuka mentális állapota megromlik az a Babának sem tesz jót. Itt pedig nagyon nehéz, hogy ne romoljon, már napok óta sírva alszom el, folyamatos stresszben vagyok. Érzem a Babán is, hogy hiányzik neki az apukája, mindig az ő hangjára nyugodott meg, most meg sem áll hetek óta.
Sajnos ágynyugalomra ítéltek, és nem mehetek le sétálni, sem büfébe, rosszabb ez mint a pszichiátria. Konkrétan maximum annyi volt mikor hozott be cuccokat kimenettem megölelni, de ránk is szóltak másfél percen belül.

Utolso, Pecsen is ez a módi, fektetnek fejjel visszafele. Ott is mindenki sirt es haza akart menni. Se tv,se wifi az 5 ágyas szobaba,iszonytato fekhelyek, tele romakkal,akik a melluk mutogattak a rezidens fiatal orvosoknak,kopkodtek. Nalunk majdnem verekedes volt,hogy ki hogy torli fel maga utan a vizet es ki nem. A romak azonnal tamadnak, en mentem ki szolni a fonovernek es azt mondtak nem tudnak veluk mit csinalni, mert rasszizmus miatt azonnal panaszt tesznek a vezetosegnel es eljaras indul. Erre van eszuk. Szoval megertem. Nalunk is mindenki sirva akart hazamenni, de akkor rad kuldtek a pszichologust,es addig gyakorolt rad lelki nyomast,meg nem maradtal es ujra es ujra. Igazi remalom volt. A kaja ehetetlen, a heti meresnel mindenki fogyott, amin nagyon jokat derultek a noverek. Nem csinalnam meg 1x vegig soha. Volt akinek muhiba miatt lett koraszules. Inkabb el sem mondom. Ha most kene szulnom ami alapjan lattam,nem vallalnam be. Az orvsoknszakeetelme jo,az egyetlen jo dolog volt a klinikan. Nem tudom azota volt-e valtozas Pecsett.
Kedves Kerdezo,tarts meg ki, ugy gondolom ha nem lesz valtozas, semmilyen iranyba ,hazaengednek fekudni, nalunk csak az maradt bent honapokat akinek folyamatosan rovidult,nyilt,romlottak az ertekei vagy volt mar koraszulese.

Nehéz döntés ez. Mert látszólag tényleg semmi nem indokolja a bentlétet. De ha ne adj Isten valami történne, el tudnál számolni a lelkiismereteddel? Pedig ugye, nem biztos, hogy menthető lett volna, utólag már általában nem lehet megmondani és akkor maradna a mi lett volna, ha? Nálunk csak akkor fektetnek be, ha nagyon muszáj, szóval én tuti nem mennék sehova, mert tudom, hogy akkor tuti, indokolt.
Amikor én szültem, egy olyan lány volt a szobatársam, akinek túl pici volt a babája és figyelték, hogy mikor jön el az a pont, amikor kint már jobban fejlődne. Szegényke, minden nap sírt, pedig lehetett látogatni. Ráadásul még nagyon közeli hozzátartozót is elveszített közben. Plusz ugye, ő szülészeten volt, szóval egy csomó szobatárs megszült mellette a hetek alatt és boldogan ment haza a babájával, ő meg még mindig bent volt☹️ Én szinte szeretek kórházban lenni, ott mindig pihenek, semmi munka, házimunka, de ez így nagyon rossz lehet. Kitartást!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!