Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lett a barátnőm,...

Terhes lett a barátnőm, hogyan tobább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlt héten pozitív lett a teszt, amit két hét menstruációs késés után csináltunk meg. Boldogak vagyunk, talán én egy picit jobban is várom a csöppséget, mint ő. Viszont nem tudom, hogy mi ilyenkor a teendő. Kértünk időpontot a nőgyógyásztól, jövő héten csütörtök megyünk. Utána mire számíthatunk, mit kell majd tennünk? Gondolom a nőgyógyásztól kapunk útba igazítást,de azért kíváncsi lennék, hogy mire számíthatunk. Védőnőhöz kell mennünk? Első gyerek, nincs benne tapasztalatunk, én 20 vagyok, ő 19 éves. Mindennél jobban várom, de mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy mi ennek a menete. Mikor érdemes vásárolni neki ruhát, pelenkát? Minden segítséget szívesen fogadok, előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 19:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

20

Nem betegség de a 9 hónap igenis nagyon igénybe veszi a nő testet, a szülésnél merülhetnek fel komplikációk és utána a gyógyulási folyamat is hosszú idő.

Ne csináljunk úgy mintha a szülés egy veszélytelen dolog lenne

Fájdalmas és rizikós. Nem azt mondom hogy az az átlag hogy a nők bele halnak a szülésbe, de azért nem egyenértékű pl. egy foghúzással. Igenis, életet veszélyeztető tud lenni egy szülés.

ma 08:11
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát például ha már felcsináltad akkor feleségül is vehetnéd, vagy legalább kérd meg a kezét.

Párod pedig az érettségit tegye le, egyrészt legalább annyi normálitás legyen az életébe ha már tini anyuka lett, másrészt ha majd egyszer szeretne továbbtanulni, vagy pl irodában elhelyezkedni egy érettségi alap, és egyszerűbb most mikor benne van a tanulásban, mint majd mikor a gyerek már ott lóg a nyakán, és egyedül kell felkészülnie a tárgyakból.

ma 12:08
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy tini anyuka lett?😂😂 19 éves, nem 15, lehet szülésig már a 20at is betölti, felnőtt nő
ma 13:34
 24/24 A kérdező kommentje:
Kedves 22! Te sem vagy különb, egy igazi barom vagy. Miért ítélkezel???Tavaly kértem meg a kezét.
ma 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!