Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lett a barátnőm,...

Terhes lett a barátnőm, hogyan tobább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlt héten pozitív lett a teszt, amit két hét menstruációs késés után csináltunk meg. Boldogak vagyunk, talán én egy picit jobban is várom a csöppséget, mint ő. Viszont nem tudom, hogy mi ilyenkor a teendő. Kértünk időpontot a nőgyógyásztól, jövő héten csütörtök megyünk. Utána mire számíthatunk, mit kell majd tennünk? Gondolom a nőgyógyásztól kapunk útba igazítást,de azért kíváncsi lennék, hogy mire számíthatunk. Védőnőhöz kell mennünk? Első gyerek, nincs benne tapasztalatunk, én 20 vagyok, ő 19 éves. Mindennél jobban várom, de mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy mi ennek a menete. Mikor érdemes vásárolni neki ruhát, pelenkát? Minden segítséget szívesen fogadok, előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 19:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%
tegnap 21:05
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

De sok undorító ember van itt! Nem akarják elvezetni! Szeretnék felnevelni a leendő gyereküket. Örülnek neki! Miért kell abortuszról linket küldeni meg azt feltételezni, hogy sem lakhatás sem pénz nincs. Honnan tudjátok?

Kedves kérdező! Először is gratulálok! Elmentek a nőgyógyászhoz. Kaptok igazolást, hogy élő a magzat. Azt viszitek a körzeti védőnőhöz. Ő majd mondani fogja hogy mikor kell menni ververvetelre és kiállítja a terhesgondozási kiskönyvet. Ezt majd minden alkalommal vinni kell az orvoshoz és a vedőnőhoz is. Vannak kötelező ultrahangok. Nagyjából ennyi. ha akartok mehettek babamozira, genetikai vizsgálatra.

tegnap 21:15
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Gratulálok!😊❤️ A jóindulatú válaszolók nagyjából már mindent leírtak előttem, a többieket meg sz@rd le, nincs jobb dolguk, mint az élő fába is belekötni.
tegnap 21:21
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

"Boldogak vagyunk, talán én egy picit jobban is várom a csöppséget, mint ő. "

Nem csodálom, nem neked kell 9 hónapig a tested feláldozni a gyerekért és utána átesni egy szülésen ahol benne van a pakliban hogy ott is maradhatsz a betegágyon.

Az egyik legfontossabb hogy támogasd a párod, próbáld elérni hogy ténylegesen várja ő is szívből q babát, ne csak azért szüljön mert besikerült a baba és inkább megtartjátok mint elvetetitek, ne kényszernéknt és teherként élje meg a terhességet.

tegnap 22:01
 15/24 A kérdező kommentje:

Gyerekek, mi ez a sok rosszindulatú hozzászólás? Ne ítélkezzetek! Utolsó válaszolónak annyit fűznék hozzá, hogy ő is várja. Rosszul fogalmaztam. Csak nagyon lelkes vagyok, és boldog. De szó nincs arról, hogy a párom nem akarja. Mindketten akartuk, nyilván ez kicsit korai volt, de ez semmit nem befolyásol, ugyanolyan örömmel várjuk a picit, és szeretnénk neki minden tőlünk telhetőt megadni, hogy jó élete lehessen.

Szóval szeretném mégegyszer leszögezni, hogy a kérdésemre várom a választ. Van anyagi háttér, van tető a fejünk felett, egyetértés és szeretet van köztünk, és mindketten nagyon várjuk.

tegnap 22:09
 16/24 A kérdező kommentje:
Akik normális választ adtak a kérdésemre, és gratuláltak, nekik nagyon szépen köszönöm! ♥️
tegnap 22:10
 17/24 anonim ***** válasza:
32%
Nodokihoz menni utolsó menstruáció utáni 6. héttől érdemes, mert ha túl korán megy nem látszik semmi. Többi dologról inkább kérdezz konkrétan. Mert nagyon sok info van ebben a témában.
ma 00:03
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Érettségivel sem lenne előrébb. Kb ugyanannyit keres egy érettségizett, mint egy segédmunkás.
ma 04:27
 19/24 anonim ***** válasza:
47%
19, a részlegvezetőm 21 éves és 1,25 milliót keres havonta, ezzel várja az első gyerekét. Nincs magasabb végzettsége az érettséginél. Jól helyezkedett. Én alatta közgazdász diplomával alig keresek 400-at.
ma 06:22
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
15, "átesni egy szülésen ahol benne van a pakliban hogy ott is maradhatsz a betegágyon." Komolyan? A szülés mióta betegség? Azért nem kellene ennyire dramatizálni.
ma 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!