Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tanacsos varni az...

Meddig tanacsos varni az egyuttlettel?

Figyelt kérdés
sajnos 10 napja elvesztettem a babamat es muszeres befejezes lett a vege...azt modta a doki, hogy 3-6 honapot varjunk a babatervezessel, de arrol nem esett szo, mennyit tanacsos varni, amig egyaltalan egyutt lehetunk? tapasztalatok?termeszetesn a verzes veget megvarjuk, de heteket, honapokat?
2010. nov. 9. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom ...

6 hetet kell várni a szeretkezéssel és a kádfürdő is ellenjavallt.

2010. nov. 9. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nekem is volt már ilyen műtétem. 6 hetet ajánlott várni.
2010. nov. 9. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:

huu, az eleg sok! nem mintha ez lenne most a legfontosabb, csak olyan jol esik osszebujni...

koszonom a valaszokat!

2010. nov. 9. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Összebújni lehet!! csak behatolás ne legyen.

tényleg sok... nekem is volt missed ab-om.

a kicsi tervezésével elég ha vártok egy két menstruációt. De lehet 6 hónapot is attól függ hány hetes volt a baba.

Jellemzően az első trimeszterben elvesztett kicsik után nem kell fél évet várni a nagyobb terhességek után viszont igen.

De meg nem árthat.

2010. nov. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!