Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nem tanácsos a...

Mikortól nem tanácsos a szeretkezés?

Figyelt kérdés
Most töltöm be a 25. hetet.Ritkábban vagyunk együtt, és azt is óvatosan.Hallottam valami olyasmit, hogy x.-dik hónaptól már kerülni kell a szexet, nehogy koraszülés legyen.Ez igaz?Hanyadik hónaptól van ez?Köszi előre is.
2010. jún. 6. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi bajod, zárt a méhszáj akkor nem kell.

Ilyen nincs.

Mi az elején azért nem csináltuk mert mindentöl véreztem, aztán volt pár hét míg nem akkor mi is kicsit voltunk együtt, de én is a 25-ik ben vagyok és ezek elég kritikussak így a most még egy pár hétig nem fogunk, mert félek, aztán késöbb meg még jót is tesz, pl sokan mondták hogy a 37-ik hét után a szeretkezés inditotta el a szülést.

2010. jún. 6. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben van veletek, az orvos külön nem tilt el tőle, akkor akár még az utolsó napon is szabad (persze, ha van hozzá kedvetek). Maga a szex, az orgazmus nem árt, hisz a méh eleve naponta összehúzódik amúgy is. Az utolsó időkben az ondó segíthet felpuhítani a méhszájat, de magát a szülést nem indítja be, csakis akkor, ha az már magától is beindulna. A szülést nem külső hatások, hanem a baba által felszabadított hormonok indítják be normál esetben :) Boldog babavárást!
2010. jún. 6. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. jún. 6. 08:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!Zárt a méhszáj, és az orvos szerint lehet, csak óvatosabban.
2010. jún. 6. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!