Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19+3 hetes terhes vagyok...

19+3 hetes terhes vagyok többi lent? Koramamikhoz szólna a kérdésem leginkább

Figyelt kérdés
Sziasztok koramamik! Érdeklődni szeretnék. 19+3 hetes terhes vagyok, tegnap jöttem ki kórházból mert meg van rovidulve a méhnyak 35mm-t mondtak. Azt sem tudom mennyi a normális :/ másfél ujjnyira nyitva vagyok.kaptam progeszteron kúpot, tegnap haza is jöhettem. Rettegek a koraszüléstol 30.hetig legalább ki akarom húzni. Sokat pihenek, párom átvette a hazimunkat, csak kaját csinálni illetve a fürdőbe járok ki. Rettentően aggódom. Olvastam ezt a gyűrű felhelyezest ami nem engedi a méhszájat nyitódni. Én komolyan félek! Nagyon el vagyok keseredve. Már 2 babát elvesztettem, igaz az elején de most a kislányom már érzem mozogni és belehalnek ha valami történne vele. Kérlek segítsetek!!! Adjatok nekem tippeket hogy kihuzzam legalább még 10hetig 🙏🙏🙏🙏
tegnapelőtt 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A témához nem kifejezetten tudok hozzászólni, mert ilyen nálam nem volt.

Inkább a lelkedhez szólnék. Én hiszek abban, hogy ezt a babával együtt éljük meg, együtt csináljuk végig.

Próbálj meg lefeküdni, elllazulni, mély levegő és picit megnyugodni. És megbeszélni a babával hogy mi miért történik, és hogy szereted, várod őt, de még nagyon ráér.

Tudom bután hangzik, de ha magadat picit megnyugtatod, már akkor is megérte

Kitartás, ügyesek lesztek.

tegnapelőtt 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem vagyok érintett. Annyit tudok, hogy 25mm alatt beszélnek rövidült méhnyakról, szóval a tiéd nagyon jó, szerintem is amiatt volt kórház, mert nyitva vagy. Ismerősömnek 2x megindult a szülése, az elsőnél kb.ennyi idős terhes volt ő is. Pár nap után hazaengedték. Sokat feküdt, de pl.ő járt nagyobb gyerekért suliba.(Persze, te azért tartsd be az orvos utasításait!) Időre szült végül egészséges babát.

Én tök zárt voltam végig, de én is úgy vártam a 24.hetet, mint a Messiást, ha ez vigasztal. Tudom, hogy nagyon lassan megy az idő addig ☹️ De látod, többen is írtak pozitív történeteket. Kitartás neked, minden rendben lesz!🤞

tegnap 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!