19+3 hetes terhes vagyok többi lent? Koramamikhoz szólna a kérdésem leginkább
A témához nem kifejezetten tudok hozzászólni, mert ilyen nálam nem volt.
Inkább a lelkedhez szólnék. Én hiszek abban, hogy ezt a babával együtt éljük meg, együtt csináljuk végig.
Próbálj meg lefeküdni, elllazulni, mély levegő és picit megnyugodni. És megbeszélni a babával hogy mi miért történik, és hogy szereted, várod őt, de még nagyon ráér.
Tudom bután hangzik, de ha magadat picit megnyugtatod, már akkor is megérte
Kitartás, ügyesek lesztek.
Szerencsére nem vagyok érintett. Annyit tudok, hogy 25mm alatt beszélnek rövidült méhnyakról, szóval a tiéd nagyon jó, szerintem is amiatt volt kórház, mert nyitva vagy. Ismerősömnek 2x megindult a szülése, az elsőnél kb.ennyi idős terhes volt ő is. Pár nap után hazaengedték. Sokat feküdt, de pl.ő járt nagyobb gyerekért suliba.(Persze, te azért tartsd be az orvos utasításait!) Időre szült végül egészséges babát.
Én tök zárt voltam végig, de én is úgy vártam a 24.hetet, mint a Messiást, ha ez vigasztal. Tudom, hogy nagyon lassan megy az idő addig ☹️ De látod, többen is írtak pozitív történeteket. Kitartás neked, minden rendben lesz!🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!