Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhes vagyok már...

25 hetes terhes vagyok már egy ideje folyamatosan vannak alhasi éles fájdalmaim ?

Figyelt kérdés
Főleg ha fekszek és felkelek az ágyból akkor érzem, egy ideig még fáj es kell pár perc mire tudok sétálni normálisan. Addig csak összegörnyedve sokszor. Olyan éles nyilaló szúró egyik vagy másik oldali fájdalom de főleg inkább csak az egyik oldalon. Vannak napok mikor fekvés közben is be be nyilal és nehéz megtalálni a jó pózt amibe tudok aludni. Olyan is volt hogy egész este csak forgolódtam miatta. Ez normális? Valamit nyomhat? Vagy a méhem nő folyamatosan és ilyen érzékeny a hasam? Másnál is jelentkezett ? Tartott végig a terhesség végéig?
ma 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Én orvoshoz mennék ezzel, szerintem nem normális.
ma 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a szalagok nyúlása. Ha ez a tipikus, hapcizol és utána nem tudsz megmozdulni mert belenyillal, köhögésnél vagy felállásbál rossz mozdulatnál ez gyakori jelenség ilyenkor. Nekem kb 27.héttől elmúlt...azóta más fáj xD

A szalag nyúlása miatti fájdalom nem tart tovább pár percnél. Ha a fájdalmad eltart ennél jóval tovább, akkor az lehet nem normális. Dokival majd beszélj. Ugye tudjuk...mindenkinek más a fájdalomküszöbe.

ma 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!