Az baj, ha nem simogatom a hasam? Nagyon várom a babát, de majd simogatom ha kint lesz.
Figyelt kérdés
tegnap 12:01
1/8 anonim válasza:
Igen, hatalmas baj. Tragédia. Gyamügyet rád.
2/8 A kérdező kommentje:
Gyàmügyes vagyok. 😂
Arra gondoltam, hogy van-e valamilyen szerepe, például nyugtatja-e a babát stb.
tegnap 12:23
4/8 anonim válasza:
Engem nagyon idegesített, amikor hozzá kellett érnem a hasamhoz. Pl amikor szappanoztam, vagy testápolóztam magam. Zavart.
Ha rúgtak, vagy kinyomták magukat, akkor odatettem a kezem, de csak úgy random, nem tapiztam a hasam.
De pl. beszélni sem beszéltem egyik gyerekemhez sem amíg a hasamban voltak. Maximum a terhesség vége felé, amikor már nagyon terhes voltam és szerettem volna, ha kibújnak végre.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megnyugtatja a babát, inkább pont azt szokták mondani, hogy összehúzódásokat okozhat. Ettől függetlenül én piszkáltam a hasam a terhesség vége felé sokat, de főleg azért, mert egyrészt útban volt, másrészt úgy éreztem, hogy szétszakad a bőröm, annyira feszül, és ha testápolóval masszíroztam, az jól esett. Simogasd, ha akarod, vagy ha szerinted ez erősíti a kötődést. Mostantól a következő 20 évben mindenkinek más véleménye lesz arról, hogy mit kéne vagy mit nem kéne csinálnod a gyerekeddel. Le kell tojni mások mit gondolnak, azt csináld, ami nektek jó.
6/8 anonim válasza:
Sose simogattam és nem is engedtem senkinek se simogatni.
Két egészséges, vidám csajszi anyukája vagyok
7/8 anonim válasza:
5-dik babámat várom és most én sem érzem, hogy nagyon simogatnom kéne, pedig nagyon várom a kicsit, legszívesebben felpörgetném az időt, hogy már a kezemben tarthassam. Viszont egy alkalom van, amikor már ösztönből a hasamra teszem a kezem, amikor vásárlás végeztével beállok a sorba. Hiába tartok helyet köztem és az előttem sorban álló vásárló között (amúgy sem szeretek más s.ggébe állni) mindig akad egy bunkó, aki rámarkol a kocsira és teljes erőből a hasamnak vágja. És igen, szólok érte, általában kiröhögnek, ahogy a legutóbb is.
8/8 anonim válasza:
Nem is szabad, mert beindíthatja a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!