Csak az én babám nyomja magát sokszor a hasfalamhoz? Érzi, ha simogatom a hasam?
Kislányom legújabb szórakozása, hogy naponta többször is kinyomja magát. Ez eléggé kellemetlen. Ilyenkor hirtelen mindig azt hiszem, hogy keményedés, de mivel csak az egyik oldalon érzem, ebből arra következtetek, hogy csak a baba játszik odabent. Ha elkezdem simogatni a hasam ott, ahol érzem, akkor nhlány másodperc múlva elhúzódik. Nálatok is van ilyen?
26h km
Később lesz ez még cifrább is! Nekem néha annyira kinyomja magát, hogy meg se tudok mozdulni és úgy érzem menten bepisilek... Mindig meg szoktam simizni, ha kinyomja magát, és igen, ilyenkor ellazul és már nem nyomja magát.
38 hkm
Azt gondoltam, hogy nem vagyok egyedül ezzel, de ez a buta gyakorikerdesek kiírta, hogy az eredeti kérdést nem tehetem fel, mert ez nem fórum és csevegőoldal.:S
Nem semmi, hogy már 21 hetesen is érzed. Nekem állítólag nagy babám van (22 heten volt 60 dkg), de csak egy hete kezdtem el ezt érezni. Mi lesz majd tényleg a végén? Meg nektek is ilyenkor már egészen felúszott a köldökötök fölé? Ma pl a mellem alatt éreztem a rúgásait.
Nekem is szokta ezt csinálni! :-) Általában a jobb oldalon nyomja ki a pocakot, és ha megsimizem, megcirógatom az ujjaimmal, akkor ellazul.
Nekem az a legaranyosabb szokása, amikor egy oldalon, egy területen bökdös, odateszem finoman a tenyeremet, és érzem, ahogy belerúg, ahogy elhúzza a lábát (gondolom a lába az) a tenyeremben. Mintha érezné, hogy ott vagyok, olyan egymást szeretgetős simi ez :-))
Én már 37 hetes kismama vagyok, és nagyon megható érzések ezek, nemsokára megpuszilgathatom ezeket a kis lábacskákat :-))
Most mosolyogtam az emlékeken :)
a lányom is ezt csinálta. általában a jobb oldalamon nyomta ki magát, hogy mijét a mai napig titok maradt. olyan édesen fájó volt az érzés. a család mosolygott mindig. aztán ha az apukája vagy bárki más megsimizte a pocakomat egyből elhúzódott. nekem hagyta magát hogy oda tegyem a kezemet. De ezt csinálta ha csokit ettem, vagy a Balcsiban fürödtem. imádtam ezt a mozdulatát...
...jövő hónapban már egy éves lesz.
köszönöm hogy eszembe juttattad ezt az édes emléket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!