17 dik hétben vagyok a babánk 2-3 napja belustult ha simogatom és egy kicsit beszélek hozzá "válaszol " de ennyi. Mindíg azt hiszem baj van ha nem érzem 1-2 napig aztán váratlanul újból hírt ad magáról, Kinek vannak ilyen tapasztalatai kismamik?
Szia!
Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha előfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.
Nyugi, nincs vele semmi gond. En a 19. heten kezdtem el erezni, hogy mozog, de egeszen mostanaig (most 26 hetes vagyok) rendszeresen voltak ilyen 1-2-3 napos "kiesesek". A heten viszont mar mindennap mozgott gyakorlatilag reggeltol estig. Valhol azt olvastam, hogy a lenyeg, hogy a 30. hettol erezd ot minden nap, addig siman lehet olyan, hogy 1-2 aktivabb nap utan pihen egyet a baba. Egyszoval ne izgulj, foleg ha a doki is azt mondja.
Boldog babavarast!
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!