Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok mitől...

7 hetes terhes vagyok mitől lehet vérzés?

Figyelt kérdés

Nem görcsöl a hasam semmi sem fáj csak a vérzés van

Múlthéten szerdán engedtek haza panaszmentesen ott kaptam progeszteront barna folyás miatt

jan. 13. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát a vérzés sajnos soha nem jó. Mindenképp orvoshoz kellene fordulnod, vissza kellene menned. Vérzést nemcsak progeszteron hiány okozhat sajnos, ez az, amit tudnak kezelni, ezért felírják. Látták e esetleg valami mást az ultrahangon ? Hematóma? (De nem igazán talalgatnék, mert sok minden lehet).

Szigorú pihenés, magnézium, orvos. Próbalj nem a legrosszabbra gondolni.

jan. 13. 13:04
 2/9 A kérdező kommentje:

A 6 hetes ultrahangon annyit mondott a doki hogy látja a petezsákot és benne a szikholyagot mást nem tudott mondani 🤷🏻‍♀️

Nem stresszelem magam de most nem is tudok dokihoz be menni 2 kicsi gyerekel vagyok itthon akit nem tudom kire bízni 😕

jan. 13. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak egy hematoma de lehet vetélés.ha egyszer eljutsz orvoshoz kiderűl.
jan. 13. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudhatjuk, de miért vállalsz harmadik gyereket, ha még kettőt se tudsz kire bízni?

Ha 6 hónaposan lepényleválás fenyeget majd, meghaltok otthon a babával, mert nem tudod hova rakni a nahyokat? Ha velük kell kórházba bemenni?

jan. 13. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Napközben nem tudom kire hagyni párom dolgozik este 6 után ér haza a gyerekek apja szintén dolgozik

Nem kell rögtön le támadni szerintem az embert !

jan. 13. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
2 férfival elsz együtt? Vagy most nekem van szovegertesi problemam?
jan. 13. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó, nem jól értelmezed. A párja későn ér haza, a gyermek apja szintén sokáig dolgozik. Nem él együtt a gyermeke apjával, de potenciálisan ő is lehetne, akire ráhagyja, hiszen ő is szülő, de sokáig dolgozik, ezért nem tudja elvinni a gyereket.
jan. 13. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Igen neked van szövegértési problémád. Vagy csak szándékosan szeretnél rosszindulatú lenni...
jan. 14. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:

#6 úgy tűnik, nem mindenkinek sikerült az általánost befejezni

Kérdező, sajnos bármi lehet. Próbálj meg pihenni, és minél hamarabb eljutni orvoshoz

jan. 14. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!