Mikor mondjam el a családnak, hogy terhes vagyok?
Sose értettem, ezt a három hónapot...
Nyilván az ember azoknak mond el ilyen hírt (és bármikor a 9 hónap során), akik közel állnak hozzá. Nyilván ők lesznek azok is, akik támogatnak, ha valami baj lesz, miért ne tudhatnák?
Vadidegeneket az ember nem szokott felhívni a hírrel...
Nekünk egyértelmű volt, hogy elmondjuk a szüleinknek, testvéreinknek és ennyi. Mást direktben nem értesítettünk, de ha találkoztunk é szóba került, nem volt titok. Aki tudta, annak sem tiltottuk, hogy elmondja, ha valaki rákérdez.
Szerintem nem mindegy ki számít bele a családba. Mert valakinek csak anya apa tesók, valakinek meg a12.unokatesó is.
Másrészt az sem mindegy, kinek milyen a viszonya velük.
Én pl anyámnak, anyósomnak és még 2 rokonnak a teszt után egyből meséltem.ők ha vetélés lett volna is tudtak volna róla.
Tesómnak, nevelőapámnak és a többieknek a 18hetes genetikai után lett elmondva amikor már tudtuk a nemét
5, aztán olvasni tudsz-e??
Kit érdekel a kollégád, ha a család a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!