Ti mikor mondanátok el barátaitoknak és családnak hogy terhes vagy?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 17:06
1/5 anonim válasza:
a legközelibb barátoknak 10. hét körül. a családnak 12. hetesen, pont karácsonyra esett, kézen fekvő megoldás volt h akkor mondjuk el :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem akkor érdemes, ha már túl van valaki a "kritikus" időszakon. Tehát a 12. hét után.
3/5 anonim válasza:
Pozitív teszt utána azonnal. Nem ezen múlik, hogy megmarad-e a baba.
4/5 anonim válasza:
Nehezen indult a terhességem sokáig nem lehetett tudni hogy megmarad e a baba (az orvos se sok jóval kecsegtetett, ezért mi nem hamarkodtuk el). A szüleimnek a 9. héten mondtam el, a párom a szüleinek csak a 4. hónapban, a barátoknak és a munkahelyen a 12. hét után.
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok! A 3-as válaszolónak csak annyit, hogy baromira nem azért írtam hogy a kritikus időszak után érdemesebb, mert ettől függ hogy megmarad e, hanem azért mert akkor legalább még senki nem éli bele magát a dologba! Majd ha 100% biztos lesz hogy rendben van és egészséges a baba, akkor már inkább érdemesebb tudatni a rokonsággal! De mivel 12 hetesen van az első kötelező genetikai uh, úgyis akkor derül ki hogy minden rendben van e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!